Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κουτσόγιωργας: "Σοβαρή πτώση εσόδων για το ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Ο κόσμος να μην φοβάται να ταξιδέψει με τα λεωφορεία μας" (vd)

Κουτσόγιωργας: "Σοβαρή πτώση εσόδων για το ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Ο κόσμος να μην φοβάται να ταξιδέψει με τα λεωφορεία μας" (vd)

Για σοβαρή πτώση των εσόδων και οικονομικό πρόβλημα στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας έκανε λόγο ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Νίκος Κουτσόγιωργας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Ο κ. Κουτσόγιωργας αναφέρθηκε σε προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και των πρόσφατων πυρκαγιών, ενώ κάλεσε ανοιχτά τον κόσμο να μην φοβάται να ταξιδέψει με το ΚΤΕΛ.

Για το αν πρέπει οι επιβάτες θα πρέπει να προσκομίζουν πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικά rapid tests, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ είπε ότι ίσως αυτό να μην ισχύσει σε διαδρομές εντός Αρκαδίας, αλλά θα εφαρμοστεί σε δρομολόγια εκτός νομού.

Στη συνέχεια, απεύθυνε έκκληση στις αρχές, όταν γίνονται συνάξεις για τους πυρόπληκτους, καλό θα ήταν να καλείται και η εταιρεία του ΚΤΕΛ για να συμβάλλει στη λύση των προβλημάτων.

Κατόπιν, ο Αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κ. Κώστας Μανδρώνης αναφέρθηκε στην ετησία γενική συνέλευση της πανελλήνιας ομοσπονδίας υπεραστικών λεωφορείων που έγινε στο Βόλο. Τόνισε ότι ήταν καθολική η αναγνώριση του έργου των ΚΤΕΛ σε όλη την Ελλάδα και κυρίαρχο αίτημα του κλάδου είναι η κατασκευή του σταθμού στον Ελαιώνα, στην Αθήνα.

Τέλος, αναφέρθηκε στις τρεις επόμενες εκδρομές στο Καρπενήσι, στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    γεια σου Μανδρωνη και με τους ΜΕΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ

  • Γιάννης
    Γιάννης Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Φτιάξτε τα δρομολόγια με τη συχνότητα που είχαν προ κορονοιού.
    Δεν υπάρχουν συγκοινωνίες !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...