Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι εξελίξεις για τη μονάδα στο Αθήναιο | Νίκας: "Δεν είναι μια καθαρή ιστορία" - Λαμπρόπουλος: "Ετοιμάζουμε αίτηση ακυρώσεως στο ΣτΕ"

Οι εξελίξεις για τη μονάδα στο Αθήναιο | Νίκας: "Δεν είναι μια καθαρή ιστορία" - Λαμπρόπουλος: "Ετοιμάζουμε αίτηση ακυρώσεως στο ΣτΕ"

Ενημέρωση για την υπόθεση "Fargeco" (μονάδα ζωοτροφών στο Αθήναιο) ζήτησε η περιφερειακή σύμβουλος, Τζένη Δημητρακοπούλου και ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος έδωσαν απαντήσεις.

Ο κ. Λαμπρόπουλος είπε: «Η ΜΠΕ έχει εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη στις 4/6/2021. Η Περιφέρεια άσκησε προσφυγή εμπρόθεσμα την 1/7/2021 ενώπιον του Υπουργού. Η προσφυγή αυτή δεν έχει γίνει δεκτή από τον Υπουργό.

Την αίτηση ακυρώσεως στο ΣτΕ ολοκληρώνει η νομική μας υπηρεσία. Έχουμε δύο μήνες από την 1/9/2021.

Στις 3 Αυγούστου ο Δήμος Τρίπολης έχει καταθέσει αίτηση ακυρώσεως ενώπιον του ΣτΕ και ετοιμάζεται και αίτηση αναστολής.»

Ενώ, ο Παναγιώτης Νίκας σημείωσε: «Αυτή δεν είναι μια καθαρή ιστορία. Με απόφαση του ΣτΕ έκλεισε το εργοστάσιο, η αποκεντρωμένη που είχε γνώση της απόφασης, έδωσε κατεύθυνση να έρθει εδώ το συγκεκριμένο εργοστάσιο. Που είναι βέβαιο ότι αν γίνει προσφυγή στο ΣτΕ θα υπάρξει πρόβλημα. Ο φάκελος μου είπε η υπηρεσία ότι είναι καθαρός. Μίλησα με τον κ. Παναγιωτούρο και ζήτησα να καθυστερήσει. Μου απάντησε ότι δεν μπορεί άλλο, διότι αν καθυστερήσει περαιτέρω θα πάρει την άδεια, έτσι λέει ο Νόμος.

Ανέβηκα στον Υπουργό Περιβάλλοντος και κατάλαβε ότι υπάρχει ζήτημα. Ό,τι κάνουμε, είναι σε απόλυτη συμπόρευση με τον Δήμο Τρίπολης. Είναι μεγάλο θέμα. Κι αυτά τα εργοστάσια, πρέπει να πάνε κάπου και να λειτουργήσουν. Είναι σοβαρό θέμα.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

2 σχόλια

  • ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ
    ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΙΚΑ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 08:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα λέει άλλα ο κ. Νίκας. μέγας ψεύτης στο συγκεκριμένο θέμα. κοροϊδεύει τους κατοίκους

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...