Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκαντζός: "Βάζουμε τις βάσεις για ένα μέλλον με περισσότερες ευκαιρίες στην Αρκαδία" - Νίκας: "Έγκριτος πολιτικός της Αρκαδίας και επιστήμονας ο Μανώλης"

Σκαντζός: "Βάζουμε τις βάσεις για ένα μέλλον με περισσότερες ευκαιρίες στην Αρκαδία" - Νίκας: "Έγκριτος πολιτικός της Αρκαδίας και επιστήμονας ο Μανώλης"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ορίστηκε ο κ. Μανώλης Σκαντζός, με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, ο κ. Σκαντζός, αναφέρει, σε δήλωσή του: «Θα ήθελα να εκφράσω δημοσίως τις ευχαριστίες μου προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Τα σχεδόν δύο τελευταία χρόνια, με στήριξε διαρκώς στο έργο μου, ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ακόμα και σε στιγμές με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Πλέον, μου εμπιστεύεται μια άλλη θέση, εξίσου κρίσιμη και σημαντική, αυτή του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας. Οφείλω να τον ευχαριστήσω ειλικρινά και να υπογραμμίσω ότι με τιμά απεριόριστα.

Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, θα συνεχίσω το σημαντικό έργο που επιτέλεσε ο προκάτοχός μου, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, με μοναδικό γνώμονα το καλό της Αρκαδίας μας. Το όραμα για τον τόπο μας είναι ξεκάθαρο και θα συνεχίσει να υλοποιείται απρόσκοπτα.

Μέσα από μεγάλες και μικρότερες παρεμβάσεις, δημιουργούμε μία καλύτερη καθημερινότητα για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αρκαδίας, ενώ βάζουμε τις βάσεις ανάπτυξης για ένα μέλλον με περισσότερες θέσεις εργασίας, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους.

Εδώ, σταματούν τα πολλά λόγια και περνούμε στις πράξεις και στα έργα.»

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΑΝΤΖΟ

Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Κυριακή (9/1/2022), ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Μανώλη Σκαντζό, διότι για δύο χρόνια αγωνίστηκε μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Υπερέβαλε εαυτόν πολλές φορές για να μπορέσει να κρατήσει το σώμα σε λειτουργία και να έχει καλή εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν είχαμε καλή εικόνα στην κοινωνία, αλλά γι’ αυτό προφανώς δεν φταίει ο Πρόεδρος. Ο Πρόεδρος, σε ένα σώμα, που δεν έχει πλειοψηφία, έχει ένα πολύ δύσκολο ρόλο. Δεν έχει κανένα άλλο όπλο ο Πρόεδρος, παρά μόνο το λόγο.

Ο κ. Σκαντζός, έγκριτος πολιτικός της Αρκαδίας και επιστήμονας, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Του πιστώνουμε την ολοκλήρωση των συνεδριάσεων και την προώθηση σχεδόν όλων των θεμάτων. Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, πολλές φορές και σε βάρος της υγείας του. Τον ευχαριστώ πολύ διότι σε συνθήκες απλής αναλογικής δεν υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να αναλάβουν το ρόλο του Προέδρου.

Μανώλη, σε ευχαριστώ και από τη νέα θέση να προσφέρεις όπως και οι άλλοι συνάδελφοι.»

5 σχόλια

  • 1
    1 Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ....ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

  • anonymoys
    anonymoys Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Η δεξιά έχει μόνιμο πρόβλημα > τα παιδιά της...πάντα!για αυτό τρώει και το κεφάλι της......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    E ρε αμοιρη Αρκαδια τι εχεισ να παθεισ με τουσ ακρο Αριστουs,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  • ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ
    ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ?

  • ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...