Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το εξώδικο της ΚΑΣΤΑΤ κατά του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Μανώλη Σκαντζού

Το εξώδικο της ΚΑΣΤΑΤ κατά του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Μανώλη Σκαντζού

Σε εξώδικο κατά του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζού προχώρησαν οι εταιρείες ΚΑΣΤΑΤ Τεχνική και ΚΑΣΤΑΤ Κατασκευαστική ΑΤΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Σκαντζού στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Το "Καλημέρα Αρκαδία" αναπαρήγαγε τη συνέντευξη του κ. Σκαντζού στη θεματολογία του και - ως οφείλει δεοντολογικά- αναρτά το περιεχόμενο του εξωδίκου, για να καταγραφούν και οι δύο πλευρές.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ  ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

  1. Της εταιρείας “Β. Τατούλης και Σια Ο.Ε.” με δ.τ. «ΚΑΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ», όπως νομίμως εκπροσωπείται, η οποία εδρεύει στην Τρίπολη Αρκαδίας, επί της οδού Δαρειώτου αρ. 14 με Α.Φ.Μ. 999740463.
  2. Της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ» με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας, οδός Δαρειώτου αρ. 14 με ΑΦΜ 999739114 , η οποία εκπροσωπείται νόμιμα

ΚΑΤΑ

 

Του Εμμανουήλ Σκαντζού, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας, κατ. 28ης Οκτωβρίου 29, Τρίπολη Αρκαδίας.

*****

Όπως σας είναι γνωστό, την 30ή Μαΐου 2022 δώσατε συνέντευξη σε δημοσιογράφο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, οπότε αναφερθήκατε και μεταξύ άλλων σε εμάς, τις εξωδίκως δηλούσες, προσπαθώντας να μας εμπλέξετε σε πολιτικές διαφωνίες ή/και σκοπιμότητες, χωρίς ποτέ να σας έχουμε δώσει οιαδήποτε αφορμή. Πολύ περισσότερο, όμως, μας συκοφαντήσατε με ψεύδη που συνιστούν ακραία διαστρέβλωση της αλήθειας και πραγματικότητας, εν γνώσει του ψεύδους σας, αφού λόγω της ιδιότητάς σας, έχετε απόλυτη γνώση για τα όσα αναφέρατε.

Τα όσα αναφέρατε θεωρήθηκαν τόσο σημαντικά, ώστε η ιστοσελίδα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τριπόλεως τα απομαγνητοφώνησε και τα κατέγραψε στο κείμενο που συνοδεύει το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό. Έτσι, στον υπερσύνδεσμο: “ https://www.drt915.gr/o-antiperiferiarchis-arkadias-manolis-skantzos-sti-drt-ti-lei-gia-erga-taptok-tatouli-ke-vlasi-vid/”  αναγράφεται μεταξύ άλλων:

Στη συνέχεια, ο κ. Σκαντζός, είπε, με αφορμή τη συζήτηση για τα έργα: «Κάθε μέρα έχουμε ενστάσεις, η περιφέρεια ξοδεύει χρήματα, επειδή η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τατούλη, έχει αναλάβει έργα 40.000.000 ευρώ και λιμνάζουν. Εμείς προσφεύγουμε σε ελεγκτικές αρχές για να βγει έκπτωτη αυτή η εταιρεία. Μήπως υπάρχει σκοπιμότητα για να μιλάει η παράταξη Τατούλη για ανικανότητα της περιφερειακής αρχής να προχωρήσει έργα στην Αρκαδία;». Στο σημείο, εκείνο ο δημοσιογράφος Μηνάς Αρτόπουλος σημείωσε ότι αυτό αποτελεί εικασία, κάτι που συμφώνησε ο κ. Σκαντζος, ζητώντας όμως «να μας πουν τι συμβαίνει. «Πρέπει να απολογηθεί ο Πέτρος Τατούλης για μια εταιρεία συγγενικού του προσώπου;» ήταν η επόμενη ερώτηση. «Εγώ αν ήμουν σε αυτή την θέση, δεν θα επέτρεπα να έχει συμβεί αυτό, δεν θα ήμουν καν υποψήφιος. Θα παρέμενα στη δουλειά μου. Αυτό που συμβαίνει είναι καθυστέρηση στα έργα. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με την εταιρεία. Εγώ μιλάω για την καθυστέρηση. Δεν υπάρχει άλλη εταιρεία που να συμβαίνει το ίδιο, σε αυτό το μέγεθος.».

Η συνέντευξη αναπαρήχθη και σε άλλους ιστοτόπους, όπως επί παραδείγματι στο “www.kalimera-arkadia.gr” αλλά και στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, και έτσι τα όσα συκοφαντικά αναφέρατε εναντίον ημών, έλαβε γνώση πολύ μεγάλος, άλλως απεριόριστως, άλλως άγνωστος αριθμός προσώπων. Η συνέντευξή σας και τα σχετικά κείμενα είναι ακόμα αναρτημένα στους ανωτέρω ιστοτόπους.

Έτσι, στο ανωτέρω βίντεο από τη συγκκεριμένη συνέντευξη αναφέρετε συγκεκριμένα στο χρονικό σημείο 28.01 :

“Κάθε μέρα έχουμε ενστάσεις, η περιφέρεια ξοδεύει χρήματα, επειδή η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τατούλη, έχει αναλάβει έργα 40.000.000 ευρώ και λιμνάζουν. Εμείς προσφεύγουμε σε ελεγκτικές αρχές για να βγει έκπτωτη αυτή η εταιρεία. Μήπως υπάρχει σκοπιμότητα για να μιλάει η παράταξη Τατούλη για ανικανότητα της περιφερειακής αρχής να προχωρήσει έργα στην Αρκαδία”.              Μετέπειτα επιμένετε και δεύτερη φορά, προκειμένου να εμπεδώσει το κοινό εκ νέου για έργα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ. Αφού έχετε εξαπολύσει ακραία συκοφαντία για δικούς σας πολιτικούς λόγους περί των εκατομμυρίων που έχουν λάβει οι εταιρείες – στις οποίες αναφέρεστε ονομαστικά ως ΚΑΣΤΑΤ-, αναφέρετε, ότι οι πολίτες “Έχουν ανάγκη αυτά τα έργα, γιατί δεν έρχεται η καστατ να κάνει το έργο; Υπάρχει σκοπιμότητα, ή δεν έχουν την ικανότητα. Να μας πουν.” Δίνετε, λοιπόν, 2 μόνον εκδοχές για έργα που -κατά την άποψή σας- δεν εκτελούνται: είτε οφείλεται κάποια σκοπιμότητα, είτε επειδή δεν έχουμε την ικανότητα. Καμία αναφορά δεν κάνατε στην προσφορά των εξωδίκως δηλούντων εταιρειών και στις συνδεδεμένες με αυτές, για τις περίπου 100 άμεσες θέσεις εργασίας που έχουν δημιουργήσει, και στα πολλαπλασιαστικά οφέλη που προσφέρουν στην περιφέρεια, στους κατοίκους, στους προμηθευτές και στους εργαζομένους της. 

Μετά ταύτα, σας καλούμε να εκδώσετε δελτίο τύπου που θα αποστείλετε σε όλους τους ιστοτόπους της Πελοποννήσου, θα αναρτήσετε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το εξής περιεχόμενο:

Οι εταιρείες ΚΑΣΤΑΤ ΑΤΕ και Β. Τατούλης Ο.Ε. δεν έχουν αναλάβει έργα αξίας 40 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Με τις ανωτέρω εταιρείες ο Πέτρος Τατούλης δεν έχει καμία μετοχική σχέση. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν λαμβάνει κάθε μέρα ενστάσεις σχετικά με τις ανωτέρω εταιρείες. Όσα ανεφερα σχετικά με τις ανωτέρω εταιρείες στην από 30.05.22 συνέντευξή μου στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τριπόλεως ήταν ψευδή.”.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που περιλαμβάνονται στο ανωτέρω δημοσίευμα συνιστούν συμπεριφορά παράνομη, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να υποστούμε σημαντική ηθική βλάβη.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας ΚΑΛΟΥΜΕ να αποκαταστήσετε τη βαρύτατη σε βάρος μας προσβολή με την απόσβεση της συκοφαντικής ανάρτησης.

 Σε αντίθετη περίπτωση, Σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ότι θα προσφύγουμε στα αρμόδια Δικαστήρια και σε κάθε αρμόδια Αρχή για την αποκατάσταση της βαρύτατης προσβολής που συνεχίζουμε να υφιστάμεθα, με την επιφύλαξη κάθε άλλου δικαιώματός μας.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα στον Εμμανουήλ Σκαντζό, κάτοικο ως αναφέρεται στην αρχή της παρούσας, για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει.

Αθήνα, 06 Ιουνίου 2022

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΗΛΙΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΜ 31429 ΔΣΑ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ 23 – ΑΘΗΝΑ

6938881999

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 12:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει σάλιο......
    Ακόμα περιμένουμε το έργο στο χωριό.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 09:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν το έκαναν αυτό στον Πέτρο. θα έσκουζε περι... ποικικοποίησης της πολιτικής, και άλλα τέτοια. Σε τί έθιξε ο Σκαντζός τις εταιρείες; Ο Σκαντζός μιλάει πολιτικά και με τα στοιχεία που έχει, δεν είναι εργολάβος ούτε αυτός ούτε αδελφός του.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΑΣΤΑΤ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΑ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ! ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ? ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΤ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΤ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...