Τρουπής στο TV Super: «Στα κοινά θα κατέβω, θα είμαι υποψήφιος διότι μέσα στο 2023 θα έχουμε εκλογές» (vd)

Για τα σενάρια περί ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του απάντησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο TV Super και στην εκπομπή «Άρωμα Αρκαδίας» με την Σίντυ Κόλα.
Ο κ. Τρουπής είπε ότι «στα κοινά θα κατέβω, θα είμαι υποψήφιος διότι μέσα στο 2023 θα έχουμε εκλογές».
Ενώ στην επισήμανση της Σ. Κόλα ότι θα έρθει τα πλήρωμα του χρόνου για να απαντήσει ο κ. Τρουπής με ποιον θα είναι υποψήφιος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρενέβη, λέγοντας «όχι με τον ποιον θα είμαι, με το που θα είμαι».
Σχετικά Άρθρα
- Στις 4 Μαρτίου ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ
- Μάριος Τουρούτσικας | Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στον Δήμο Τρίπολης
- Οι ορειβάτες του ΣΑΟΟ απόλαυσαν τις ομορφιές του χειμερινού Μαινάλου (εικόνες)
- Σημαντικές αποφάσεις για έργα της Αρκαδίας έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας
- Τρίπολη | Μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια της Περιφέρειας
2 σχόλια
-
ΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
-
Της νεόκοπης δημοσιογράφας δεν της δημιουργήθηκε η απορία από αυτό που είπε να τον ρωτήσει για παράδειγμα "τι εννοείτε, ότι θα κατέβετε υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου;". Γιατί και με την υποψηφιότητά του στο Επιμελητήριο, συμμετέχει επισης στα κοινά. Δεν είναι απαραίτητο να έιναι υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση ας πούμε, ούτε και ανακόλουθος είναι σ' αυτό που είπε.