Τρουπής στο TV Super: «Στα κοινά θα κατέβω, θα είμαι υποψήφιος διότι μέσα στο 2023 θα έχουμε εκλογές» (vd)
 
 
															
						Για τα σενάρια περί ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του απάντησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο TV Super και στην εκπομπή «Άρωμα Αρκαδίας» με την Σίντυ Κόλα.
Ο κ. Τρουπής είπε ότι «στα κοινά θα κατέβω, θα είμαι υποψήφιος διότι μέσα στο 2023 θα έχουμε εκλογές».
Ενώ στην επισήμανση της Σ. Κόλα ότι θα έρθει τα πλήρωμα του χρόνου για να απαντήσει ο κ. Τρουπής με ποιον θα είναι υποψήφιος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρενέβη, λέγοντας «όχι με τον ποιον θα είμαι, με το που θα είμαι».
Σχετικά Άρθρα
- Στον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Σικάγο ο Δήμαρχος Τρίπολης | Τζιούμης: «Ενισχύουμε τη συνεργασία και την επικοινωνία μας με τους ομογενείς μας»
- Μαυραϊδοπούλου: "Θέλω να συνεχίσουμε μαζί να χτίζουμε μια ΔΕΕΠ ανοιχτή, ενεργή, κοντά στους πολίτες, με φωνή και δράση που τιμά την Αρκαδία"
- ΕΛΤΑ | Αντιδράσεις εργαζομένων για τα 204 καταστήματα που κλείνουν – «Αρμαγεδδών συρρίκνωσης»
- Επίσημη ανακοίνωση από τα ΕΛΤΑ - Κλείνουν 204 καταστήματα - Για την Αρκαδία μπαίνει λουκέτο σε Άστρος, Λεβίδι και Δημητσάνα
- Όλγα Δάλλα: «Θα κάνουμε σωματείο όσες γυναίκες έχουμε υποστεί μπούλινγκ από την Κωνσταντοπούλου»
2 σχόλια
- 
																								   ΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! 
- 
																								   Της νεόκοπης δημοσιογράφας δεν της δημιουργήθηκε η απορία από αυτό που είπε να τον ρωτήσει για παράδειγμα "τι εννοείτε, ότι θα κατέβετε υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου;". Γιατί και με την υποψηφιότητά του στο Επιμελητήριο, συμμετέχει επισης στα κοινά. Δεν είναι απαραίτητο να έιναι υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση ας πούμε, ούτε και ανακόλουθος είναι σ' αυτό που είπε. 





