Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπέζος: "Να σταματήσουν τα νταβατζηλίκια. Επιτήδειοι ζητούν "μαύρα" χρήματα από ηλικιωμένους για μία αίτηση συνταξιοδότησης"

Μπέζος: "Να σταματήσουν τα νταβατζηλίκια. Επιτήδειοι ζητούν "μαύρα" χρήματα από ηλικιωμένους για μία αίτηση συνταξιοδότησης"

Σε ανάρτησή του, ο Γιώργος Μπέζος, αναφέρει: "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!! ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙΑ!!!!

Προς κο Υπουργό:

"Προχθές και κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της εργασίας μου στο Τμήμα Συντάξεων ΕΦΚΑ, μας επισκέφθηκαν 2 ηλικιωμένοι κύριοι με ροζιασμενα χέρια και ταλαιπωρημένα κορμιά (ο ενας μάλιστα ψηλο-κουτσαινε). Ο 1ος ήταν 67 ετών αγρότης, ήρθε η στιγμή να υποβάλλει αίτηση συνταξιοδότησης και ο άλλος 62 ετών, οικοδόμος, με 7.300 ΒΑΕ και αυτός είχε έρθει για να ρωτήσει εάν μπορεί να υποβάλει τα χαρτιά του. Και οι δυο θεμελιωναν και τους ρωτώ, γιατί δεν φερνετε την αίτηση με τα τα χαρτιά σας. Και μου λένε και οι δυο: γιατί κάποιοι μας ζήτησαν από 150€ μέχρι 300€ για να μας κάνουνε την αίτηση Στην Αθήνα δε, κάποιοι ειδήμονες παίρνουν και 2 συντάξεις μπροστά ".

ΕΛΕΟΣ!!!

Μάλιστα κυριε Υπουργέ, τ ακούτε, τόσα παιρνουν κάποιοι επιτήδειοι-ιες που ουτε καν πιστοποιημενοι είναι, μόνο και μόνο για να υποβάλλουν μια αίτηση σε μια πλατφορμα απεναντι σε μεροκαματιάρηδες και ταλαιπωρημένος ανθρώπους.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!

ΥΣ: 1ΠΡΟΤΑΣΗ: .Με τόσα "μαυρα" λεφτά που δίνονται θα μπορούσατε να είχατε προσλαβει πτυχιούχους ανέργους μέσω ΟΑΕΔ στις υπηρεσιες του ΕΦΚΑ και να είχε λυθεί το θεμα της ηλεκτρονικης υποβολής της αίτησης συνταξιοδότησης και
2)Σε ότι μ αφορά, οταν μπορώ και όταν μου ζητηθεί από τους ασφαλισμένους κατά την διάρκεια της εργασίας μου να τους υποβάλλω ηλεκτρονικά την αίτηση τους στο συστημα με χαρά είναι σίγουρο ότι θα το κάνω!!! Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάτι τέτοια νταβατζηλικια θα πρεπει να τα πληρωνουνοι οι εργαζόμενοι που τους αξίωσε ο Θεός να παρουν μια συντάξουλα!!!
ΑΥΤΑ!!! "

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι να μη σε πιάσει ο πόνος!!!!!!!
    Δε σε αφήνει!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...