Ξεπάγιασε η Αρκαδία | Σε ποια περιοχή η θερμοκρασία έφτασε στους -7.1οC!

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 21/12 ο υδράργυρος έπεσε κάτω από τους -7 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια ημιορεινά και τοπικά στα νότια ορεινά. Η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στο μετεωρολογικό σταθμό στο Οχυρό Νευροκοπίου και ήταν ίση με -7.5 βαθμούς Κελσίου. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.
Σύνταξη άρθρου: Γ. Παπαβασιλείου, Κ. Λαγουβάρδος
ΕΑΑ – Πεντέλη, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, 08:15
Σχετικά Άρθρα
- Έπεσαν σοβάδες από το ξενοδοχείο "Γαλαξίας" | Ο Δήμος Τρίπολης διέκοψε την κυκλοφορία στην "Εθνομαρτύρων"! (εικόνες)
- Μέγας: "Εμφατική η απουσία βουλευτών από τις διαμαρτυρίες για τις κατολισθήσεις" - Κούλης: "Δεν θα απολογηθώ εγώ για κανέναν"!
- Δήμος Τρίπολης | Αίτημα ένταξης καλλιεργειών σε πρόγραμμα αποζημίωσης λόγω παγετού και χαλαζόπτωσης
- Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας: "Να αποσυρθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τους περιορισμούς δόμησης σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων"
- Συμβούλιο της Επικρατείας: "Συνταγματικά τα τεκμήρια των ελεύθερων επαγγελματιών"