Πολιτική εξωστρέφειας το 2023 για το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

Η κοπή Βασιλόπιτας για το προσωπικό του Πολεμικού Μουσείου/Παραρτήματος Τρίπολης, είναι μια κατάλληλη ημέρα για τον απολογισμό του έργου της προηγούμενης χρονιάς και τη στοχοθεσία των δράσεων και των έργων για το 2023, με κύριο γνώμονα την πολιτική εξωστρέφειας του Πολεμικού Μουσείου ως βασική επιδίωξη εκπλήρωσης στρατηγικού στόχου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού. Καλή, εμπνευσμένη και δημιουργική χρονιά!!!
Σχετικά Άρθρα
- "Μια τελευταία ευκαιρία για τα χωριά" | Παρουσιάστηκαν τα Σενάρια του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου για τις περιοχές Βαλτετσίου, Σκιρίτιδας και Φαλάνθου
- Η Λαμπρινή Γεωργακοπούλου στη LIFO: "Δεν μας κοιτάνε περίεργα όταν λέμε ότι παίζουμε ποδόσφαιρο - Όταν τραυματίστηκα, μου γύρισαν την πλάτη"
- Κέρδισαν οι νεανίδες του Πελασγού αλλά τραυματίστηκε αθλήτρια στο ΔΑΚ Τρίπολης - "Στάζει νερό στο παρκέ, όταν βρέχει"
- Παίκτες και φίλαθλοι υποδέχθηκαν το νέο λεωφορείο του ASTERAS AKTOR! (εικόνες)
- Πτωχός: "Χρειαζόμαστε έναν ενιαίο φορέα διαχείρισης νερού με δημόσιο χαρακτήρα"