Στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Λιθοβουνίων ο Τζιούμης (εικόνες)
Εύχομαι στο ΔΣ και στα μέλη του συλλόγου χρόνια πολλά , να είναι το 2023 μια καλή και δημιουργική χρόνια για όλους."
Σχετικά Άρθρα
- Τέσσερις σύλλογοι της Μεγαλόπολης ένωσαν δυνάμεις στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου! (εικόνες)
- Κοσμάς Αρκαδίας: ο αγώνας στα βουνά συνεχίζεται
- Μητσοτάκης | Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία, νέοι περιορισμοί στο AirBnb και ανακαινίσεις με επιδότηση 90%
- Αγρότες θα κλείσουν την Τετάρτη (17.12.2025) τα διόδια της Νεστάνης!
- Συνάντηση στο Λεβίδι για τις δυνατότητες και προοπτικές θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων
4 σχόλια
-
Τι έγινε Λαγέ, δεν σου έτυχε το φλουρί;;;; Γι΄ αυτό είσαι κατσούφης;;; Μήπως έτυχε στο Χωροφύλακα;;; Α. ρε μαύρο που θα πέσει
-
Την πλατεία που τάζεις Τζιούμη στα Λιθοβούνια για πότε την βλέπεις;
-
Ποιος ασχολείται τώρα μ΄δαύτους. Τους τελειωμένους. Πάντως από την photo βλέπω προβληματισμένο τον Λαγό. Άρχισε και συνειδητοποιεί ότι πηγαίνει αμετάκλητα σπίτι του. Τέσσερα χρόνια αντιδημαρχίλικη ήτοι 48 μήνεςΧ1.500=72.000 δεν είναι και άσχημα και από πάνω να τρως και γουρνοπούλες.
-
Το ψέμα πάει σύννεφο από την δημαρχιακή παρέα στους προέδρους.Έργα εκατομμυρίων τάζουν με μεγάλη ευκολία ο δήμαρχος και η παρέα του χωρίς να βρίσκονται τα έργα αυτά στο τεχνικό πρόγραμμα . Πολλά τα θα λοιπόν και η επικρατούσα άποψη στην δημαρχιακή παρέα να είναι ότι από το κράξιμο δεν έχασε κανείς αυτό που μένει είναι να δούμε την εξυπνάδα κα την ευστροφία των προέδρων.






