Πλημμύρες στο χωριό Βάστα | Σκαντζός: "Άμεσα στην Περιφέρεια φροντίσαμε και έχει αποσταλεί ιδιώτης εργολάβος για τις ζημιές"
Σοβαρά προβλήματα άφησε η σφοδρή βροχόπτωση στην Αγία Θεοδώρα στο Βάστα (Μεγαλόπολη).
Σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, αναφέρει ... "Ήδη ως Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας φροντίσαμε και έχει αποσταλεί ιδιώτης εργολάβος για τις ζημιές που έχουν προκληθεί στην ευρύτερη περιοχή και στους γύρω δρόμους.
Με την υποχώρηση της στάθμης του νερού στον ποταμό θα επιληφθεί ο εργολάβος, για τις ζημιές που θα προκληθούν στην κοίτη του ποταμού και στην γύρω περιοχή."
Σχετικά Άρθρα
- Πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου "Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου" στη Μεγαλόπολη (vd)
- Τέλος ο Okoh από τον Αστέρα - Παραχωρήθηκε σε ομάδα της Βουλγαρίας
- Τατούλης: "Η Πελοπόννησος βυθίζεται στα προβλήματα και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη διοργανώνει ... κομματικά φροντιστήρια!"
- Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου
- Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Χρήστος Λαμπρόπουλος στις εκδηλώσεις για την 201η επέτειο της Μάχης των Τρικόρφων






