Πρόταση Γ. Θεοδωρακόπουλου: "Η οδός Αγίου Κωνσταντίνου να μετονομαστεί σε "Υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα"

Με επιστολή του, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος προτείνει να μετονομαστεί η οδός" Αγίου Κωνσταντίνου" σε οδός "Υ/σγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα".
Η επιστολή απευθύνεται στον νυν Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Παρασχο.
"Πρόεδρε Τακη Παρασχο,
αντί επιστολής, σου καταθέτω το αίτημα ηλεκτρονικά, ώστε στο επόμενο Συμβούλιο της Κοινότητας Τρίπολης, εις μνήμην του Ήρωα Υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα να συζητηθεί η αλλαγή του ονόματος της οδού "Αγίου Κωνσταντίνου" που οδηγεί στο στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας, σε "Υ/σγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα" και να διαβιβαστεί στο ΔΣ Τρίπολης ως απόδοση φόρου τιμής στον Ήρωα."
Σχετικά Άρθρα
- 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης | Η άσκηση ετοιμότητας για σεισμό και πυρκαγιά μέσα από εικόνες!
- 4 Απριλίου | Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στην Τρίπολη
- Νέα έργα ανακοίνωσε ο Τζιούμης για Βίλα Τουρκοβασίλη, πλατεία Αγίας Βαρβάρας και Στάδιο Τεγέας! (vd)
- Στις 6 Απριλίου συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο
- Σοβαρές καταγγελίες στη Βουλή: "Κυκλώματα φέρνουν νύχτα εργάτες γης σε χωριά της Γορτυνίας και απειλούν κτηνοτρόφους" (vd)
4 σχόλια
-
Οι σχολιαστές θα έπρεπε να ντρέπεστε.
-
Πολιτική εκμετάλλευση λέγεται αυτό από όποιον εκφράζει τα δήθεν συλλυπητήρια προς την οικογένεια λίγο καιρό πριν τις εκλογές
-
Και μετά ξύπνησε ο Γιώργος ο μεγαλό παράγοντας
-
ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΡΕ