Εκοιμήθη ο Ιερέας της Βλαχέρνας π. Ματθαίος Αρβανίτης
Εκοιμήθη εν Κυρίω σήμερα σε ηλικία 95 ετών ο σεβάσμιος και ταπεινός ποιμένας της Βλαχέρνας π. Ματθαίος Αρβανίτης, ο οποίος πάνω από τριάντα έτη διακόνησε πιστά και με ιεροπρέπεια το Άγιο Θυσιαστήριο στην αγαπημένη του ενορία.
Αυτός ο ταπεινός Ιερέας που πάντοτε τον στόλιζε άδολη ευσέβεια και βαθιά ειλικρινής ευγένεια, που όλοι τον αγάπησαν για την απλότητα των ηθών του, έδινε το παρόν στην εκκλησία, μέχρι πρόσφατα! Όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε με αυτόν το μοναδικό Ιερέα, τον άξιο λευίτη, τον ήρεμο άνθρωπο, ακούγαμε με σεμνότητα την απίστευτη γλυκιά και συγκινητική φωνή του!
Φτωχότερη από σήμερα η Βλαχέρνα!
Ας είναι αιωνία η μνήμη του κι ας έχουμε την ευχή του!
Σχετικά Άρθρα
- Προβληματισμός στις τάξεις των αστυνομικών της Αρκαδίας μετά τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ
- «Ρεκόρ» λουόμενων στη λίμνη Μουστού!
- Η Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Αγίου Νικολάου Καρυάς στην Κυνουρία
- Σύγχρονο και ανακαινισμένο προαύλιο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης (vd)
- Γορτυνία | Με μεγάλη κατάνυξη η πανήγυρη της Μονής Ζωοδόχου Πηγής Δωδεκαμέτρου για το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου (εικόνες)








https://www.vlaxerna.gr/