Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκαντζός για αποκόλληση βράχου στη Γορτυνία: "Προτεραιότητά μας αυτό το σημείο για να γίνει παρέμβαση. Αυτοψία αύριο από την υπηρεσία της περιφέρειας"

Σκαντζός για αποκόλληση βράχου στη Γορτυνία: "Προτεραιότητά μας αυτό το σημείο για να γίνει παρέμβαση. Αυτοψία αύριο από την υπηρεσία της περιφέρειας"

Ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε την περασμένη Παρασκευή μετά τα Λαγκάδια Γορτυνίας. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και προχωρούν σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Τρίπολης - Πύργου.

Για το θέμα αυτό, φιλοξενήθηκε στη Δημοτική Ραδιοφωνία, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Μανώλης Σκαντζός ο οποίος αρχικά είπε: “H Aρκαδία είναι γεμάτη βουνά. Οι δρόμοι έχουν υλοποιηθεί την περίοδο του ’50. Όπου και να πας στην Αρκαδία σήμερα είναι υπαρκτό αυτό το πρόβλημα και το ξέρουμε όλοι εδώ και χρόνια”, ενώ πρόσθεσε: “Η Περιφέρεια το προηγούμενο καλοκαίρι υλοποίηση περίπου δέκα έργα για συγκράτηση κατολισθήσεων και στον ίδιο δρόμο μερικά μέτρα πιο κάτω. Έχουμε στο πρόγραμμα περίπου άλλα τόσα. Βάζουμε μια προτεραιότητα και προχωράμε. Πρέπει να υπάρχουν και πόροι. Δεν είναι ανεξάντλητοι”.

Ερωτηθείς για το εάν θα γίνει κάποια παρέμβαση άμεσα στο σημείο, που έπεσε ο βράχος  την Παρασκευή, τόνισε: “Προγραμματίζουμε και στην περιοχή την συγκεκριμένη νέα έργα. Εκεί είναι τώρα προτεραιότητα. Αύριο θα πάει η υπηρεσία εκεί και θα κάνουμε την αυτοψία. Το επόμενο βήμα θα είναι να ξεκινήσει μια μελέτη για να γίνει εκεί ένα έργο”.

Πηγή: https://www.drt915.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 09:54 Σύνδεσμος σχολίου

    O αποτυχημένος είναι μόνο για φωτογραφίες !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μανώλη θα πας και εσύ για να βγάλεις φωτογραφία;; 'Η για να σηκώσεις το βράχο στις πλάτες σου...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    O Manolis einai arxontas!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...