Νίκος Φλώρος | Παραιτήθηκε από άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Τρίπολης

Σε ανάρτησή του, ο γνωστός καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος, σημειώνει: "Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος που έπρεπε να είχε κλείσει καιρό πριν υποβάλλοντας και τυπικά την παραίτηση μου
Γιατί χρησιμοποιείται το όνομα μου στα δημοτικά συμβούλια του δήμου Τρίπολης για πολιτικές αντιπαραθέσεις δημιουργώντας πλασματικές εντυπώσεις για πολιτικά οφέλη!.
Επίσης Όσο χρονικό διάστημα διετέλεσα άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου, δεν έχει υπάρξει ουσιαστική ενεργή συμβολή μου στις πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Δήμου και δεν θα ήθελα να υπάρχει σύγχυση στους πολίτες της Τρίπολης ως προς τη συμμετοχή μου σε εκδηλώσεις που δεν έχω ενεργή ανάμειξη και δεν φέρουν την προσωπική μου καλλιτεχνική σφραγίδα.
Εύχομαι στον κάθε δήμαρχο και από την πλευρά αντιπολίτευσης να σέβονται τους καλλιτέχνες που προσφέρουν με κάθε τρόπο στον τόπο τους ανεξάρτητα από πολιτικές σκοπιμότητες!!!"
Σχετικά Άρθρα
- Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει το New Village Music Fest | Στις 30 Ιουνίου η συναυλία με τη Ζαμάνη!
- Κ. Καραμανλής: "Κίνδυνος να περιέλθει η χώρα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση ομηρίας έναντι της Τουρκίας"
- 100 Χρόνια Μίκης Θεοδωράκης – Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ στη Ζάτουνα Αρκαδίας
- Νέο πρόστιμο σε super market της Τρίπολης!
- ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Tο ΠΑΣΟΚ έχει το σχέδιο, τα πρόσωπα και τη δυναμική για να διαμορφώσει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση εξουσίας"
4 σχόλια
-
Νίκο εισαι ένας φωτεινός άνθρωπος ένας καλλιτέχνης παγκόσμιου φήμης. Είσαι φως σε έναν κόσμο γεμάτο σκοτάδια. Κλείσε τα αυτιά σου σε κακόβουλους και θα μαστε εδώ να καμαρωνουμε τα επιτεύγματα σου και να επαίνουμε τους κόπους σου. Τυχερή η Αρκαδία που εισαι γέννημα της
-
Το νύχι δεν το κόβεις καλλιτέχνη μας;
Έτσι φαίνεται στη φωτογραφία -
Αφού χρεωσες τους συνδημότες σου 46.000€
-
Και είχες αργήσει ο Γιώργος ο πραχαλιάς γιατί δεν το έχει κάνει ακόμα?