Ο ΣΑΟΟ αποχαιρετά τον Κλεάνθη Σχοινά
Ο εκλιπών υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην ορειβατική οικογένεια του Συλλόγου και συμμετείχε ενεργά στις διάφορες δράσεις του.
Απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, πτυχιούχος του Oικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με θέμα της διατριβής του ‘’Oικονομική Kατασκοπεία και Aσφάλεια . Περίπτωση ΗΠΑ - Κίνας’’, διακρινόταν για την φιλομάθεια, ευρυμάθεια και κριτική σκέψη του.
Ως αξιωματικός υπηρέτησε ευδοκίμως σε διάφορες μονάδες της επικράτειας και διετέλεσε, μέχρι την εκδημία του, πρόεδρος του παραρτήματος Αρκαδίας της Eνώσεως Aποστράτων Aξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) με αξιόλογη δράση.
Στη μητέρα του Ελένη, στη σύζυγό του Μαρία, π. έφορο ορειβασίας του ΣAOO, στις κόρες τους Χριστίνα και Γεωργία, στον γαμπρό του Χρήστο και σε όλους τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας.
Καλό ταξίδι αγαπητέ Κλεάνθη.
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Η Τρίπολη είναι ποτισμένη με τις αξίες της αυταπάρνησης και του ηρωισμού»
- 205 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς | Πτωχός: «Τίποτα σημαντικό δεν κατακτάται χωρίς πίστη, προσπάθεια και ανθρώπους που προχωρούν μαζί»
- Οι δηλώσεις των επισήμων για τα 205 χρόνια από την Απελευθέρωση της Τρίπολης (vd)
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τριπολιτσά | Τα φωτογραφικά "κλικ" της μεγάλης παρέλασης!
- Τασούλας από την Τρίπολη: «Ο Κολοκοτρώνης έβαλε τη σφραγίδα του – Η Άλωση ήταν καθοριστική για την πορεία του Αγώνα» (vd)






