Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Kynourio Soma | Για 3η συνεχόμενη χρονιά στα Σαπουνακαίικα Αρκαδίας

Kynourio Soma | Για 3η συνεχόμενη χρονιά στα Σαπουνακαίικα Αρκαδίας

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου πραγματοποιείται το 4ο εργαστήρι του Ανοιχτός Χώρος/Open Space που διοργανώνει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “Kynourio Soma” για 3η συνεχόμενη χρονιά  στην όμορφη τοποθεσία της Βρύσης του Δικαίου στα Σαπουνακαίικα Αρκαδίας.

 

Κάτοικοι κι επισκέπτες της Κυνουρίας καλούνται για να συμμετάσχουν στο εργαστήρι  αυτή την Τετάρτη του Αυγούστου ενώ την επόμενη εβδομάδα ο Ανοιχτός Χώρος/Open Space θα πραγματοποιήσει την τελευταία της δράση την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

 

Το 3ο εργαστήρι

“Η Γιόγκα συναντάει τον Κινητικό Αυτοσχεδιασμό - μέρος 2ο”

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 & ώρα 19:30 – 21:00 (ώρα προσέλευσης 19:15)

  

Μέσα από τεχνικές της πρακτικής της Γιόγκας και του κινητικού αυτοσχεδιασμού, εμβαθύνουμε τη σχέση του σώματος με το περιβάλλον καθώς ανακαλύπτουμε την κίνηση μέσα μας και έξω μας.

Καθοδηγούν η Helen Noakes και η Αγγελική Γολεγού

Ελάτε να ανακαλύψουμε διασκεδαστικές δραστηριότητες που ενισχύουν την σωματική συνείδηση, σ’ αυτό το υπέροχο περιβάλλον της Κυνουρίας με την πανέμορφη φύση της και την πλούσια ιστορία της.

Όλα τα εργαστήρια  προσφέρονται δωρεάν στο κοινό και αφορούν όλες τις ηλικίες και όλους τους σωματότυπους!

Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία!

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κράτηση θέσης ενώ προτείνεται να τηρηθεί η ώρα προσέλευσης. Στρωματάκια θα υπάρχουν στον χώρο αλλά ευχαρίστως μπορείτε να φέρετε και το δικό σας εάν έχετε ένα. 

 

Το Kυνούριο Σώμα είναι ένα εγχείρημα δικτύωσης ανθρώπων που ασχολούνται με πρακτικές και δραστηριότητες ευεξίας και δημιουργικών τεχνών.

 

Συνεργάζονται συνδυάζοντας τις γνώσεις τους για να διαμορφώσουν ένα πρωτότυπο και πρωτοποριακό πρόγραμμα με εργαστήρια και δράσεις.

H δράση Open Space/Ανοιχτός Χώρος πραγματοποιείται στην Βρύση του Δικαίου με την ευγενική παραχώρηση του Δήμου Ν.Κυνουρίας.

 

Η Αγγελική Γολεγού είναι αρχιτέκτονας, χορεύτρια και καλλιτέχνης με βάση στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Χέλεν Νόακς είναι somatics instructor, δασκάλα yoga and chavutti massage εκπαιδεύτρια. Κατάγεται από την Αγγλία και την Κύπρο και μένει στην Σαμπατική. Για παραπάνω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της.

www.helennoakes.net

Το Kυνούριο Σώμα είναι ένα εγχείρημα δικτύωσης ανθρώπων που ασχολούνται με πρακτικές και δραστηριότητες δημιουργικών τεχνών και ευεξίας.

Συνεργάζονται συνδυάζοντας τις γνώσεις τους, για να διαμορφώσουν ένα πρωτότυπο και πρωτοποριακό πρόγραμμα με εργαστήρια και δράσεις. 

Eνημερωθείτε για το πρόγραμμα και για τις δράσεις της ομάδας:

FΒ & Ins:      Kynourio Soma

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...