Με την Βούλτεψη στη Ζάτουνα ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος
Με την Υφυπουργό Μεταναστευσης και Ασυλου, κα. Σοφια Βουλτεψη και την "αγαπημενη φιλη και συνυποψηφια" Γιάννα Σκουμπούρη ήταν χθες στη Ζάτουνα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Βαλασόπουλος.
Στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη Ζατουνας, που δύο χρόνια μετά το θάνατο του μεγάλου μας Μίκη Θεοδωράκη, διοργανώθηκε το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη ΑΡΚΑΔΙΕΣ ΖΑΤΟΥΝΑ, με αφιέρωμα και στα 60 χρόνια από τη δολοφονία του Γρήγορη Λαμπράκη.
"Σήμερα τιμούμε δύο από τις σημαντικότερες και επιδραστικοτερες προσωπικότητες της Ελλάδος που αγωνίστηκαν για την Δημοκρατία και την Ειρήνη και άφησαν σπουδαία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές" σημείωσε ο κ. Βαλασόπουλος.
Σχετικά Άρθρα
- Δημητσάνα | Νέες ρυθμιστικές πινακίδες στο γεφύρι του Σερά
- Βλάσης: "Καταπληκτικά τα νέα και για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας!"
- Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για την ανέγερση δημαρχείου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας!
- ΕΠΙΣΗΜΟ | Το κολυμβητήριο της Τρίπολης ανοίγει την Πέμπτη (25.6.2026) - Οι ώρες κοινού και η "Αθλητική Ταυτότητα"
- Φόρος τιμής στον Ανδρέα Παπανδρέου στο Α' Νεκροταφείο - Δίπλα στον Ανδρουλάκη ο Βαγγέλης Γιαννακούρας (εικόνες)






