Επιμελητήριο: ''Στην Black Friday στηρίζουμε τα καταστήματα της Αρκαδίας μας''

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με στόχο τη στήριξη και την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Αρκαδίας και ενόψει της Black Friday προσκαλεί τους καταναλωτές να εμπιστευθούν και να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα του νομού μας.
Η στήριξη της τοπικής αγοράς, στηρίζει και τις ανάλογες θέσεις εργασίας, συγγενών και φίλων μας. Γι’ αυτό πρέπει οι επιχειρήσεις μας να έχουν τον πρώτο λόγο στις αγορές μας.
«Στις μικρές κοινωνίες που ζούμε όλα λειτουργούν σαν αλυσίδα, γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία. Τα τοπικά καταστήματα προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου και παράλληλα τα χρήματα μένουν στην Αρκαδία. Ευελπιστούμε ότι η φετινή Black Friday θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα και ο Νοέμβριος να «κλείσει με χαμόγελο» για τους επαγγελματίες της Αρκαδίας», δηλώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Τρουπής.
Σχετικά Άρθρα
- Σχολεία που κλείνουν – Χωριά που σβήνουν στην Πελοπόννησο
- ΔΕΗ Μεγαλόπολης | Να καθιερωθεί η εκδήλωση μνήμης για τους εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας
- Δακοκτονία | Έναρξη ψεκασμών σε Αγία Σοφία και Καλτεζές
- Ο τερματοφύλακας Μιχαήλ του Πάφου που κράτησε το "0" απέναντι στον Ολυμπιακό έχει παίξει στον Αστέρα!
- Βιωματικός περίπατος στην Μεγαλόπολη | "Η κινητικότητα δεν είναι δεδομένη για κάθε άνθρωπο" (εικόνες)