Τσουχτερό κρύο το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία | Θα δούμε χιόνια στην περιοχή μας;

Απότομη αλλαγή του καιρού θα σημειωθεί αρχής γενομένης από την Παρασκευή (15.12.23), με τις υψηλές θερμοκρασία να υποχωρούν και τον υδράργυρο να κατρακυλά σημαντικά.
Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι ενισχύεται και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το σενάριο σοβαρής επιδείνωσης του καιρού με βροχές, καθώς και αξιόλογες κατά τόπους χιονοπτώσεις - χιονοστρώσεις στα περισσότερα ορεινά της ενδοχώρας.
Στην Αρκαδία, περιμένουμε σοβαρή υποχώρηση της θερμοκρασίας, ακόμα και ως 10 βαθμούς πιο χαμηλά συγκριτικά με την Πέμπτη, θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται σε ορεινές περιοχές να σημειωθούν χιονοπτώσεις.
Tags:
Κακοκαιρία,Σχετικά Άρθρα
- Σήμερα | "Ο Καραγκιόζης Ψαράς" στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης
- Σίταινα | Πολιτιστικό καλοκαίρι 2025 (Πρόγραμμα)
- Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: "Προτεραιότητα Κυβέρνησης - Περιφέρειας είναι η προβολή και βιτρίνα για τους επιχειρηματίες, εγκατάλειψη για τους βιοπαλαιστές"
- Σηματοδοτήθηκε το Μονοπάτι που οδηγεί από την Αγορά της Δημητσάνας στον Λούσιο
- Νεκρός εντοπίστηκε 47χρονος άνδρας σε πηγάδι στη Μηλιά Μαντινείας