Συνεχίζοντας το έργο του μακαριστού Αλέξανδρου | Κληρικοί και λαϊκοί φύτευσαν ελαιόδενδρα στα κτήματα της Μονής Τιμίου Προδρόμου
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στα κτήματα της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Καστρίου Κυνουρίας, έγινε εθελοντική φύτευση ελαιοδένδρων, από κληρικούς και λαϊκούς.
Με δάκρυα στα μάτια, ο π. Ιωάννης Σουρλίγγας μίλησε για χαρμολύπη, κάνοντας αναφορά στην απουσία της φυσικής παρουσίας του μακαριστού Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας, κυρού Αλεξάνδρου, ο οποίος θα καμάρωνε τα δένδρα και τους εθελοντές.
"Είμαστε σίγουροι ότι από εκεί που είναι βλέπει ότι οι νουθεσίες του πιάνουν τόπο, διότι πίστευε ότι η φύση πρέπει να αναγεννιέται και εμείς ακολουθούμε πιστά τις; εντολές του" είπε.
Επίσης, μετέφερε τις ευλογίες του Τοποτηρητού της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρίπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Διαφωνίες για το ύψος του εισιτηρίου της συναυλίας Πορτοκάλογλου-Πρωτοψάλτη
- Ροεινό | Μία υπέροχη μουσική βραδιά με την Κωνσταντίνα! (vd)
- Έκθεση ιστορικής φωτογραφίας του Λεβιδίου μέχρι τις 26 Αυγούστου
- Ο Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών για την καταγγελία που έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πανηγύρι του χωριού






