Διάθεση Ιματισμού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στον Ξενώνα ¨ΖΕΦΥΡΟ¨
Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, και κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης, με τους Εθελοντές του Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας και με αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ιματισμό, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των ωφελουμένων της εξωνοσοκομειακής μονάδας του προγράμματος ¨Ψυχαργώς ¨ του Ξενώνα ¨ΖΕΦΥΡΟΣ¨ .
Στην παράδοση παρευρέθηκε και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ε.Ε.Σ. Τρίπολης κα. Ελένη Καλαποδά .
Σχετικά Άρθρα
- Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2026 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας - Οι ενστάσεις της αντιπολίτευσης και οι απαντήσεις Καμπύλη (vd)
- Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Καστάνιτσα (εικόνες - βίντεο)
- Παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις, έσπασε το μπλόκο στον Κοσμά - Το ψήφισμα που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας
- ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρίπολης | Θερμές ευχαριστίες προς τον Τεγεατικό Σύνδεσμο για τη γενναιόδωρη δωρεά
- Αναφορά Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή | "Καταγγελία για παράνομη απόσπαση Διευθύντριας Μουσικού Σχολείου Τρίπολης"






