Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοπή πίτας για την ΝΔ Αρκαδίας | Παύλος Μαρινάκης: "Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος, τίποτα δεν είναι αυτονόητο" (vd)

Κοπή πίτας για την ΝΔ Αρκαδίας | Παύλος Μαρινάκης: "Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος, τίποτα δεν είναι αυτονόητο" (vd)

Το απόγευμα της Δευτέρας (12/02) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Μαίναλον» η ΔΕΕΠ Αρκαδίας πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Ουσιαστικά πρόκειται για μια εκδήλωση της ΔΕΕΠ Αρκαδίας που αφορά μόνο τα μέλη και δεν πρόκειται για μια ανοιχτή εκδήλωση του κόμματος.

Στην εκδήλωση παρουσία έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, καθώς και άλλα στελέχη του κόμματος στην Αρκαδία, μεταξύ των οποίων και στελέχη που εκπροσωπούν το χώρο της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού. Μεταξύ άλλων παρουσία έδωσε ο πρώην σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα Υγείας, πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και υποψήφιος πλέον Ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης. Επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ.κ. Κωνσταντίνος Μανδρώνης και Χρήστος Λαμπρόπουλος, οι Δήμαρχοι Βόρειας Κυνουρίας και Γορτυνίας κ.κ. Γιώργος Καμπύλης και Στάθης Κούλης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, καθώς και ο πολιτευτής Αρκαδίας κ. Σπυρόπουλος, αλλά και ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.

Στην αρχική του σύντομη τοποθέτηση ο κ. Βλάσης καλωσόρισε τα στελέχη της ΔΕΕΠ Αρκαδίας, αναφέρθηκε στην παρουσία του κ. Μαρινάκη στην εκδήλωση, ενώ έκανε έναν πολύ σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε με τις εκλογικές αναμετρήσεις και την ανανέωση της θητείας της Κυβέρνησης, καθώς και της χρονιάς που έρχεται και η οποία περιλαμβάνει και τις Ευρωεκλογές και απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή σ’ αυτές, στηρίζοντας φυσικά και την υποψηφιότητα του Αρκά Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Από την πλευρά του ο κ. Παύλος Μαρινάκης στάθηκε στη σχέση εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ανά την χώρα. Στάθηκε επίσης σε τρία σημεία όπως:

α) ότι δεν είναι αυτονόητο τίποτα και ότι χρειάζεται ανάλογη προσπάθεια με συνέχεια αυτής της συνύπαρξης, ανάδειξη νέων ανθρώπων σε θέσεις ευθύνης και απόδοση ευκαιριών ακόμη και σε επίπεδο αυτοδιοίκησης.

β) στις δύσκολες καταστάσεις και συγκυρίες το τελευταίο διάστημα στη χώρα όπως η κρίση ακρίβειας και τα νομοσχέδια που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, όταν την ίδια ώρα η Κυβέρνηση με ενέργειές της συμβάλει στην σταθερότητας της Ελληνικής Οικονομίας συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια καθώς και στην αύξηση μεταξύ άλλων θέσεων εργασίας.

γ) στις προσεχείς Ευρωεκλογές στις οποίες η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να έχει επιτυχημένη παρουσία. Τόνισε ότι δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος και ότι θα πρέπει τα κομματικά στελέχη να αποδείξουν ότι στον τελευταίο χρόνο ήταν συνεπή στους πολίτες και στην πρώτη κρίση αυτής της τετραετίας να πάρει η ΝΔ μια πολύ ισχυρή επιβεβαίωση ότι πάει καλά και προχωράει δυνατά.

Κλείνοντας ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στον κ. Κοντοζαμάνη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία εφ’ όσον επισημοποιηθεί και η υποψηφιότητά του για τις προσεχείς Ευρωεκλογές και συμπλήρωσε «ότι αυτές οι Ευρωεκλογές είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δείξουμε το μέλλον, να βασιστούμε σε όλα έχουμε καταφέρει, πάντοτε με ισχυρές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στην Ευρώπη.».

 

www.drt915.gr 

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πρώτη σφαλιάρα ήρθε στις αυτοδιοικητικες εκλογές. Τώρα θα έρθει η δεύτερη στις ευρωεκλογές .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφου της έπλεξε το εγκώμιο ο Μαρινάκης πάω πάσο...δλδ τι να έλεγε; Ότι τα έχει κάνει χάλια; Μήνυμα πάντως δεν έστειλαν. Για τον Γιάγκο και τα ορφανά έστειλαν...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρινακης χθες πάντως εγκώμιο της έπλεξε της προέδρου …. Και εσείς οι κολλημένοι συνεχίζεται τις εμμονές σας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    δαπιτισες για παντα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Από το κακό στο χειρότερο η τοπική ΝΔ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακόμα αυτήν έχετε για Πρόεδρο??? Ξεχάσατε το φιάσκο των αυτοδιοικητικών εκλογών που είναι όλο εξαιτίας της???

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 08:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαλυστε τα νοσοκομεία πχ Παναρκαδικού φέρτε και ιδιωτικά πανεπιστήμια για την κερδοσκοπία και το χτύπημα της δημόσιας παιδείας και είναι αυτονόητο ότι θα σας ψηφισω

  • Αδέξιος
    Αδέξιος Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα φάτε καλά παλιονούμερα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μποροβήλος ο παραλίγο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ δεν παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας ? Πως έτσι ?Εδώ καμάρωνε μόλις κέρδισε ο Πτωχός .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...