Παπαηλιού: "Να διαμορφώσουμε πολιτικό προγραμματικό λόγου. Αυτό ενδιαφέρει την κοινωνία"
Πολιτική Παρέμβαση του βουλευτή Αρκαδίας και Α. Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης-υπεύθυνου για την κτηνοτροφία Γιώργου Παπαηλιού στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο «στρογγυλό τραπέζι» για την Αγροτική Πολιτική «Προβλήματα και προοπτικές της αγροτικής παραγωγής»
Επειδή δεν λειτουργούμε σε πολιτικό κενό, αλλά στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, και όχι μόνον, επιβάλλουν μία γενική πολιτική παρατήρηση:
Τα «στρογγυλά τραπέζια» για όλους τους τομείς της πολιτικής αποδεικνύουν και υποδεικνύουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε:
Τη διαμόρφωση πολιτικού προγραμματικού λόγου και θέσεων.
Αυτές αφορούν και ενδιαφέρουν την κοινωνία.
Και μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε γείωση σ΄ αυτήν.
Μ΄ αυτό τον τρόπο, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αρχικά θα μπορέσει να ασκήσει αποτελεσματικά το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη συνέχεια, στο πλαίσιο της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης, να κερδίσει τις εθνικές εκλογές και, με την ψήφο του λαού-της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, να αλλάξει τον ρουν των πραγμάτων, να προωθήσει την αλλαγή προσανατολισμού της χώρας, που η χώρα έχει ανάγκη.
Σχετικά Άρθρα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Κώστας Τζιούμης: «Η Νεστάνη αποκτά ένα γήπεδο-στολίδι που θα αποτελέσει το επίκεντρο του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου» (vd)
- Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Ανακομιδή και Μετακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου στην ιστορική Μονή Καλτεζών (εικόνες)
- «Η Φιλική Αγκαλιά» τιμά τη Γιορτή της Μητέρας
- Μέγαρο Μουσικής Αθηνών | Η Νάντια Καραγιάννη από τη Γορτυνία με τον Γιάννη Σμαραγδή πρωταγωνίστησε στην όπερα «Προμηθέας Δεσμώτης»






