Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενθουσιασμένοι από τους Χράνους Αρκαδίας οι ορειβάτες της Καλαμάτας! (εικόνες)

Ενθουσιασμένοι από τους Χράνους Αρκαδίας οι ορειβάτες της Καλαμάτας! (εικόνες)
Άλλη μια όμορφη πεζοπορία στους Χράνους Αρκαδίας,από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας, άφησε τις ποιο ωραίες εντυπώσεις. Τους ορειβάτες υποδέχτηκαν στο χωριό μας ο Νίκος Σίκαλης, ο πρόεδρος του χωριού Φώτης Σίκαλης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργία Βασιάκου, προσφέροντας τσιπουράκι, λικέρ και γλυκίσματα, προσφορά του συλλόγου, και φυσικά τα ωραία μουστοκούλουρα, προσφορά της αρχηγού των ορειβατών, Κωνσταντίνας Καρούτα.
Η έναρξη της διαδρομής ξεκίνησε από το κέντρο του χωριού με κατεύθυνση τον ποταμό της Αγίας Θεοδώρας - Γέφυρα Σαφλά - Γέφυρα Κοκκινόλακας - Σταθμός Ίσαρι και επιστροφή στους Χράνους.
Στην πεζοπορία είδαν ίσως την ομορφότερη,μία από τις κρυφές ομορφιές της Πελοποννήσου με τη λεπτομέρεια που πρέπει.
Εξερεύνησαν άγνωστα σημεία που δύσκολα φτάνουν ελληνικά γκρουπ, καθώς περνούσαν από ειδυλλιακές διαδρομές, εκεί όπου η φύση οργιάζει , ανάμεσα σε ποτάμια και τοξωτές γέφυρες, από παρατημένους πια σταθμούς και γραμμές τρένου που έχουν μείνει να σου θυμίζουν ένα παρελθόν που δεν έζησες , και που σε καλούν να ανακαλύψεις τους μύθους τους , και να σου προσφέρουν απλόχερα όσα έχουν να σου πουν γενεές και γενεές κάτω από αιωνόβια πλατάνια του χωριού μας , στους όμορφους Χράνους Αρκαδίας.
Αφού γευμάτισαν και χόρεψαν, έφυγαν ενθουσιασμένοι με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν.!!!
Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας πεζοπόρους από την Καλαμάτα και την αρχηγό αποστολής Κωνσταντίνα Καρούτα που επέλεξαν το όμορφο χωριό μας !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...