Easy Taxi | Προληπτικές απεντομώσεις στην Τρίπολη - Στόχος η προστασία της δημόσιας υγείας
Την τελευταία περίοδο υπήρχαν αρκετές αναφορές όχλησης από κοριούς στη χώρα μας. Λόγω του γεγονότος αυτού, έχει προκληθεί ιδιαίτερα μεγάλη ανησυχία και στην Ελλάδα.
Οι κοριοί δεν προκαλούν λοιμώξεις και κινδύνους για τη δημόσια υγεία, αφού δεν μεταδίδουν παθογόνα στον άνθρωπο (σε αντίθεση με άλλα έντομαδιαβιβαστές, όπως τα κουνούπια, οι σκνίπες, οι ψύλλοι κ.α.). Εντούτοις το «τσίμπημα» των εντόμων αυτών προκαλεί συχνά τοπικές δερματικές αντιδράσεις και εξανθήματα με κνησμό, ποικίλης βαρύτητας.
Με βάση τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ, για τους επαγγελματίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα αυτοκίνητα Easy Taxi στην Τρίπολη προχώρησαν σε προληπτικές απεντομώσεις για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την προστασία οδηγών και επιβατών.
Tags:
Easy Taxi,Σχετικά Άρθρα
- Περιφερειακή Επιτροπή | Σημαντικές αποφάσεις για το δρόμο στα Λαγκάδια και τη μεταφορά μαθητών της Αρκαδίας
- H εικόνα προετοιμασίας της Αρκαδίας για την αντιπλημμυρική προστασία παρουσιάστηκε στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας
- Ο ΣΑΟΟ θα πραγματοποιήσει διήμερη εξόρμηση στην Εύβοια
- Μονοδρομήσεις και απαγορεύσεις στην Τρίπολη για τον αγώνα Αστέρας – ΑΕΚ
- Κέντρο Υγείας Τρίπολης και 1η ΤΟΜΥ | Δράση ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Αυτοκτονίας






