Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης | Παραχωρήθηκε ακίνητο στην Πυροσβεστική για την 9η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων - Τζιούμης: «Με νέες θέσεις εργασίας ενισχύουμε την τοπική οικονομία»

Δήμος Τρίπολης | Παραχωρήθηκε ακίνητο στην Πυροσβεστική για την 9η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων - Τζιούμης: «Με νέες θέσεις εργασίας ενισχύουμε την τοπική οικονομία»

Την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024, στο Δημαρχείο Τρίπολης, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωνσταντίου Τζιούμη και του Διευθυντή, Αρχιπύραρχου της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου κ. Δαληβίγκα Ιωάννη, πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής ακινήτου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Τρίπολης παραχώρησε δωρεάν τη χρήση δημοτικού ακινήτου, που βρίσκεται στην Κοινότητα Αγίου Βασιλείου, στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Πελοποννήσου, προκειμένου να εγκατασταθεί η 9η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων. Πρόκειται για μια νεοσύστατη μονάδα που θα εδρεύει στην Τρίπολη και θα απασχολεί 90 πυροσβέστες για εννέα χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης.

Κατά την υπογραφή, ο Διευθυντής της πυροσβεστικής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Δήμο Τρίπολης για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη συνδρομή του, ενώ από τη σειρά του ο Δήμαρχος Τρίπολης τόνισε: «η εγκατάσταση της νέας μονάδας είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την προστασία του δασικού μας πλούτου όσο και της αίσθησης ασφάλειας των πολιτών. Παράλληλα, δημιουργούνται και νέες θέσεις εργασίας, ενισχύοντας έτσι την οικονομία και τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής».

2 σχόλια

  • Χαραλαμπος Αφάλης
    Χαραλαμπος Αφάλης Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ!!!

  • τζέφρι μινέϊκο τσαντ
    τζέφρι μινέϊκο τσαντ Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    θέσεις ...εργασίας υπάρχουν

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...