Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επενδυτικό πλάνο για έργα άνω του 1.000.000 € στη ΒΙΠΕ Τρίπολης - Το σχέδιο για παρεμβάσεις σε ύδρευση, δρόμους και οδοφωτισμό!

Επενδυτικό πλάνο για έργα άνω του 1.000.000 € στη ΒΙΠΕ Τρίπολης - Το σχέδιο για παρεμβάσεις σε ύδρευση, δρόμους και οδοφωτισμό!

Μία εκδήλωση της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Αρχικά, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ Νίκος Τότσης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.  

Παρών ήταν ο Διευθύνων Σύβουλος του ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ κ. Αθανάσιος Ψαθάς ο οποίος παρουσίασε το επενδυτικό σχέδιο –άνω του 1.000.000 ευρώ- που θα υποβληθεί προς χρηματοδότηση στο Ταμείο Ανάκαμψης.  Μίλησε για απαραίτητα έργα υποδομής που θα δώσουν μια προοπτική 40-50 χρόνων στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια προσέλκυσης επενδύσεων στην περιοχή μας» είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής μίλησε για την πρόταση κόμβου βιοοικονομίας και εκτίμησε ότι σύντομα θα εγκριθεί και θα προχωρήσει. Στη συνέχεια, μίλησε για την ανάγκη επέκτασης της ΒΙΠΕ. Ακολούθως τόνισε ότι το Επιμελητήριο είναι για όλη την Αρκαδία και όχι μόνο τον Δήμο Τρίπολης, αναφερόμενος και σε ζητήματα που αφορούν την περιοχή της Μεγαλόπολης.

Ο Γιάννης Μαργαρίτης παρουσίασε λεπτομέρειες για το επενδυτικό πλάνο της ΒΙΠΕ. Αναφέρθηκε σε έργα οδοποιίας εντός της Βιομηχανικής Περιοχής, οδοφωτισμού (που σήμερα παρουσιάζει αρκετά προβλήματα) και ενεργειακής αναβάθμισης (εκτιμάται εξοικονόμηση 26.000 ευρώ ανά χρόνο), σε έργα εκσυγχρονισμού του δικτύου υδροδότησης για να εξαλειφθούν διαρροές και απώλειες, σε έργα ψηφιακής αναβάθμισης υδροδότησης με νέα υδρόμετρα υψηλής ακρίβειας,

Στην κεντρική παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Φωτογραφίες – βίντεο | www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...