Σμυρνιώτης στη ΔΡΤ91,5: "Να προστατέψουμε τις επενδύσεις που έρχονται στην ΒΙΠΕ" (ήχος)
Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή "Επί της ουσίας" με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο μίλησε ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης.
Αρχικά ο κ.Σμυρνιώτης μίλησε για τα όσα ειπώθηκαν στην χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης αναφορικά με την μονάδα βιοαερίου, που θέλει να εγκατασταθεί στην ΒΙΠΕ. "Να δούμε και με την εταιρεία μήπως βρεθεί μια λύση, για να μην πάμε σε δικαστικές διενέξεις", ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε: "Καλό είναι αν μπορέσουμε να μην εγκατασταθούν τέτοιες ρυπογόνες μονάδες στην ΒΙΠΕ που έχουμε φαρμακοβιομηχανίες. Να προστατέψουμε τις επενδύσεις που έρχονται".
Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Μελωδικές ευχές, κάλαντα και χαμόγελα στο Δημαρχείο Γορτυνίας
- Παραμονή Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)
- Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου στο Δήμαρχο Τρίπολης (εικόνες)
- Στα λευκά το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου! (vd)
- Κάλαντα και γιορτινές μελωδίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου | Πτωχός: «Να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, με σεβασμό, κατανόηση και πίστη»
1 σχόλιο
-
ΚΥΡΙΕ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΩΤΟΣ ΣΕ ΜΑΛΩΣΕΙ.






