Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιπεριφερειάρχης Μανδρώνης: "Ο μελετητής αναφέρει ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος κατάρρευσης της γέφυρας στην Καρύταινα"

Αντιπεριφερειάρχης Μανδρώνης: "Ο μελετητής αναφέρει ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος κατάρρευσης της γέφυρας στην Καρύταινα"

Επερώτηση κατάθεσε ο Νίκος Κουτουμάνος στο περιφερειακό συμβούλιο, σημειώνοντας ότι η «νέα γέφυρα» του Αλφειού στη Καρύταινα είναι επικίνδυνη».

Σημείωσε ότι: «Η «νέα γέφυρα» κρίνεται επικίνδυνη για τη διέλευση οχημάτων καθώς  συνδέει τη περιοχή της Καρύταινας με την Ανδρίτσαινα, συγχρόνως αποτελεί απειλή για το υποκείμενο βυζαντινό μνημείο την παλιά γέφυρα.

Είναι άμεση ανάγκη να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

Πρόσφατα στις 28-2-2024 πραγματοποιήθηκε εσπερίδα στην Αθήνα με θέμα: «Το σύμπλεγμα των γεφυρών του Αλφειού στην Καρύταινα, το πρόβλημα, οι κίνδυνοι, η ενδεδειγμένη λύση.

Πως τοποθετείστε απέναντι στις εκτιμήσεις για το πρόβλημα, τους κινδύνους, την ενδεδειγμένη λύση και τις προτάσεις της εσπερίδας;»

Απαντήσεις έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης. «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και την ημερίδα. Είμαστε ανοιχτοί, υπάρχουν πολλά σύνθετα θέματα που θα πρέπει να επιλύσουμε ζητήσαμε από τον μελετητή άποψη και μας είπε ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την κατάρρευση της γέφυρας. Θα καλέσω τον μελετητή να έρθει εδώ».

Κείμενο www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...