Εκπλήξεις και δώρα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών στην Τρίπολη! (vd)
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνόμων διοργάνωσαν η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας και η αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας το βράδυ του Σαββάτου (22/12/13).
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσουν τα παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων αλλά και να γνωριστούν καλύτερα οι μεγάλοι, και ιδιαίτερα τα νέα πρόσωπα του αστυνομικού σώματος.
Για άλλη μία χρονιά, τα παιδιά διασκέδασαν με το 'Τρένο της χαράς' και τη νηπιαγωγό Ελένη Κουσκουρέλου, η οποία με την όρεξη και τη δημιουργικότητά της έκανε τα παιδιά να περάσουν μια χαρούμενη βραδιά, παίζοντας παιχνίδια και διηγώντας τους παραμύθια.
Την εμφάνισή του έκανε φυσικά και ο Άγιος Βασίλης, επάνω σε ένα πόνυ (!) και ο οποίος μοίρασε καραμέλες σε όλους!
Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά.





