Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Έφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος Αρκάς, Γιώργος Καραγιάννης (vd)

"Έφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος Αρκάς, Γιώργος Καραγιάννης (vd)

Έφυγε από τη ζωή ο συμπατριώτης μας Γιώργος Καραγιάννης, ο μεγαλύτερος παραγωγός τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας. «Είχε μία απώλεια ο Γιάννης Καραγιάννης σήμερα. Έχασε τον πατέρα του. Αυτός ήταν ο πατριάρχης της οικογένειας. Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες παραγωγούς που ξεκίνησε με ταινίες, βιντεοταινίες, μετά τηλεόραση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Καραγιάννης υπήρξε εμβληματική φιγούρα στον χώρο της τέχνης και του κινηματογράφου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα Κάπα Στούντιο στα Σπάτα, από τα οποία βγαίνουν στον αέρα οι εκπομπές του ΑΝΤ1 ανήκουν στην οικογένεια του Γιώργου Καραγιάννη.

Το έργο του στις παραγωγές συνεχίζει ο γιος του, Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος υπογράφει μεγάλες παραγωγές σε διάφορα κανάλια. 

Να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο του 2023, ο Γιώργος Καραγιάννης ήταν τιμώμενο πρόσωπο στην Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στην Τρίπολη.

Επίσης, η πλατεία Φιλικών έχει πάρει το όνομά του ως "Πλατεία Προσφύγων Γεώργιος Καραγιάννης", από το 2018, μετά τη δωρεά του να γίνει εκεί το Μνημείο Προσφυγισμού. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...