Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον ΤΟΕΒ Έλους Κανδήλας: "Δεν μπορεί να υπάρχουν υπαίθριες καλλιέργειες που θέλουν νερό και δεν έχουν"

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον ΤΟΕΒ Έλους Κανδήλας: "Δεν μπορεί να υπάρχουν υπαίθριες καλλιέργειες που θέλουν νερό και δεν έχουν"

Μία επιστολή διαμαρτυρίας, με πολλές υπογραφές, προς τον ΤΟΕΒ Έλους Κανδήλας και κοινοποίηση προς τον Δήμο Τρίπολης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου τον ΔΑΟΚ Τρίπολης, δημοσιεύει σήμερα το «Καλημέρα Αρκαδία».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Όσοι υπογράφουμε αυτό το κείμενο είμαστε έντονα δυσαρεστημένοι με το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ 'Ελους Κανδήλας ενώ εύκολα και αβίαστα παίρνει αποφάσεις εισπρακτικού χαρακτήρα όπως:

1ον, Αύξηση του παγίου των αγροτεμαχίων σε 2 (δύο) ευρώ ανα στρέμμα χωρίς να έχουν αποδώσει ούτε ένα ευρώ σε έργα τη στιγμή που αυτά τα έσοδα σύμφωνα με το καταστατικό του ΤΟΕΒ έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα.

2ον. Επιβολή προστίμου 10% σε κάθε γεωργό που θα καθυστερήσει την πληρωμή της κατανάλωσης έστω και γιά μία μέρα. Ερχόμαστε λοιπόν στο θέμα που μας απασχολεί. Ως γεωργοί και κτηνοτρόφοι ενώ έχουμε ενημερώσει το το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ ότι η αρδευτική περίοδος πρέπει να ξεκινάει περί τα μέσα Μαρτίου για τις πρώιμες καλλιέργειες μάς απαντούν χωρίς καμία αιτιολογία ότι η αρδευτική περίοδος ξεκινάει από τις 15 Απριλίου. Ειδικά φέτος που οι καιρικές συνθήκες είναι τέτοιες χρειαζόμαστε επειγόντως τη λειτουργία της άρδευσης. Δεν μπορεί να υπάρχουν καλλιέργειες όπως θερμοκήπια και να κουβαλούν το νερό με βυτία για να ποτίσουν.

Δεν μπορεί να υπάρχουν υπαίθριές καλλιέργειες που θέλουν νερό και δεν έχουν. Δεν μπορεί να θέλουμε να ραντίσουμε σιτηρά και να μην εχουμε νερό γιο να γεμίσουμε τα βυτία μας.

Εάν εσάς, το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ, δεν σας αγγίζουν αυτά γιατί οι καλλιέργειες σας είναι σιτηρά και καλαμπόκια πρέπει να σκεφτείτε ότι έχετε εκλεγεί για να εξυπηρετείτε όλους τους καλλιεργητές ανεξαιρέτως. Επιφυλασσόμαστε λοιπόν ότι αν δεν δοθεί λύση στα ζητήματα μας θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να δικαιωθούμε.

 Viber 2024 04 05 09 45 53 475Viber 2024 04 05 09 45 53 659

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά να πάθετε όλα τα χρόνια τον Μπάμπη βγάζετε πρόεδρο ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...