Πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος
Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας ανέδειξε Πρόεδρο του νέου ΔΣ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τον Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο από την Τρίπολη.
Ο ίδιος έγραψε: "Μεγάλη η τιμή και μεγαλύτερη η ευθύνη. Αυτή η εκλογή αντανακλά στη φιλότιμη και αξιόλογη προσπάθεια των εργαζομενων και της Διοίκησης του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης. Ευχαριστώ θερμά όλους αυτούς που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν. Συγχαρητήρια στους εκπροσώπους και των υπολοίπων Δημοτικών ΜΜΕ που μπήκαν στη νέα Διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης ( Αθήνα, Γιάννενα, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη και Πειραιάς ). Συνεχίζουμε ενωμένοι."
Σχετικά Άρθρα
- Περιφέρεια | Πρόταση για έργα 1.700.000 € στον προβληματικό δρόμο "Δημητσάνα - Στεμνίτσα"
- Η Εορτή της Συλλήψεως του Τιμίου Προδρόμου στο Μαυρογιάννη Αρκαδίας
- Live το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας
- Η Γορτυνία ανταμώνει στο Περιστέρι ... για το 5ο Γορτυνιακό Αντάμωμα
- Πτωχός: «Δημιουργούμε ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας για κάθε παιδί που έχει ανάγκη»
3 σχόλια
-
Μπράβο σε όλη την ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Τρίπολης. Συνεχίστε έτσι και αφήστε όλους τους κακοπροαίρετους ανώνυμος σχολιαστές στη μιζέρια τους. Μπράβο στην Τρίπολη.
-
Γιατί ρε φίλε (21:13) σου πηρε τη θέση και κανείς έτσι;
-
Τι λε ρε παιδί μου! Αλήθεια; Μη μου πεις






