Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος | Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Παγκόσμιου Παναρκαδικού Συνεδρίου

Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος | Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Παγκόσμιου Παναρκαδικού Συνεδρίου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η Παναρκαδική    Ομοσπονδία Ελλάδος εν όψει του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Όλων των Παναρκαδικών Ομοσπονδιών που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη από 28 εώς 31 Ιουλίου 2024, διοργανώνει στην Αθήνα στις 23 Μαϊου 2024 και με ώρα έναρξης 10:30, Προσυνέδριο, στο ξενοδοχείο ROYAL.

Για το σκοπό αυτό, με απόφαση του Προεδρείου στην Έκτακτη Συνεδρίαση της 23.04.2024, έχει συγκροτηθεί σχετική Οργανωτική Επιτροπή, προκειμένου να αναλάβει την προετοιμασία και τα διαδικαστικά θέματα αυτού, αποτελούμενη από τους: Μπένο Παναγιώτη (Πρόεδρος Δ.Σ.), Παγιώτα Παναγιώτη ( Γεν. Γραμματέας Δ.Σ.) Αθανασόπουλο Χαρ. (Ταμίας), Λουρδή Γεώργιο (Υπεύθ. Τύπου & Δημ. Σχέσεων), Τσούτσουβα Χρ. (πρώην Πρόεδρος & νυν μέλος του Δ.Σ), Τσιντή Νικ. (Μέλος), Γιαννακάκο Β. (π. Πρόεδρος), Νικολόπουλο Φ. (π. Πρόεδρος), καθώς και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για το Παγκόσμιο Συνέδριο, Αναγνωστοπούλου Ουρ (Αντιπρόεδρος) και Σιωρά Π. (Μέλος).

Καλούμε όλους τους Αρκάδες που επιθυμούν και θέλουν να είναι εισηγητές θεμάτων στο Προσυνέδριο, να μας το δηλώσουν στα τηλέφωνα 2103823014, 6947213586 και 6972462170 μέχρι τις 12.05.2024 το αργότερο. Επίσης οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε. αφού ενημερώσουν τα μέλη τους σχετικά, να ενημερώσουν με τη σειρά τους την Ομοσπονδία, στα ίδια τηλέφωνα ή μέσω email, για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στις εργασίες του Προσυνεδρίου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Μπένος                                                  Παναγιώτης Παγιώτας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...