Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Συνάντηση του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας με τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών (εικόνες)

Τρίπολη | Συνάντηση του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας με τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών (εικόνες)
Χθες, Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας κ. Νίκος Ντάντουλης, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος, ο Αν. Ταμίας του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας κ. Θοδωρής Τσαρούχης και η Οργανωτική Γραμματέας του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας κα Έφη Κλαδούρη, συναντήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας με τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Πλεμμένο και τα μέλη κα Ιωάννα Μπαλή, κα Αγγελική Μαλαπέτσα, κα Σοφία Δημάκου και κα Βασιλική Πιάκου του Παραρτήματος Πελοποννήσου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, στην έδρα της στην Τρίπολη.
Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειες τους και κυρίως σε θέματα που αφορούν τις δομές κοινωνικής υποστήριξης, όπως οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και πως μπορούν να αυξηθούν στο άμεσο διάστημα. Στη συνέχεια, η συζήτηση επεκτάθηκε στα ζητήματα που υπάρχουν στις σχολικές μονάδες και ιδίως στην έλλειψη εκπαιδευτικών, καθώς επίσης και σε ζητήματα υγείας και ειδικότερα στις περιπτώσεις των ανασφάλιστων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.
Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας δηλώνει παρών και θα συνεχίσει τον αγώνα για τη βελτίωση της κοινωνικής υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους σε συνεργασία με το Παράτημα Πελοποννήσου του ΣΚΛΕ.
 

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...