Δηλώστε συμμετοχή στο «Τripolis Street Food Festival»
Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Πελοποννήσου, το «Tripolis Street Food Festival», επιστρέφει για τρίτη χρονιά! Με απίθανες γεύσεις και συνταγές από κάθε γωνιά του κόσμου, η Πλατεία Άρεως θα γίνει ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρίπολης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τη στήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης και του Συνδέσμου Ζαχαροπλαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Αρκαδίας σας προσκαλούν να απολαύσετε ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Παρουσίασε τις γεύσεις σου στο «Tripolis Street Food Festival»
Καλούνται οι επιχειρήσεις εστίασης, να δηλώσουν συμμετοχή στο 3ο «Tripolis Street Food Festival».
Κόστος συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής είναι τετρακόσια (400,00) ευρώ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει την παραχώρηση χώρου 3 τμ Χ 3 τμ (σύνολο 9 τμ), τέντα -περίπτερο και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έως 4kw.
Επιδότηση Επιμελητηρίου Αρκαδίας στα μέλη του
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας επιδοτεί με 50% (200 €) τα μέλη του πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει τα παραπάνω.
Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κανενός είδους προμήθεια επί των πωλήσεων της εκάστοτε επιχείρησης από τη διοργάνωση.
Όροι και Δηλώσεις συμμετοχής
Οι Όροι και Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.
Η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσετε συμμετοχή είναι: Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024, ώρα 14:00 μμ.
Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 9 π.μ – 2 μ.μ στα τηλέφωνα: 2710 227141 (εσωτ.6) ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@arcadianet.gr με την Ένδειξη «Tripoli Street Food Festival».
Σχετικά Άρθρα
- «Λευκή Νύχτα» στην Τρίπολη | Η πόλη γιόρτασε με μουσική, εκπτώσεις και εντυπωσιακές δράσεις! (vd)
- Εκδήλωση στο προαύλιο του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης με αφηγήτρια την ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή
- Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης | Καταγγελία για τη διαχείριση υλικών από την κατεδάφιση της Γέφυρας Κ-17
- Ζυγοβίστι και Δημητσάνα | Αθλητισμός, άνθρωποι και ιστορία
- Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» | Επικεφαλής στο μπάσκετ η Στάλα Κοτσιρέα






