Ο καθαρισμός του ρέματος της Βολίμης στο επίκεντρο της συνάντησης Μανδρώνη - Μουλόπουλου
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, υποδέχθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πελάγους, Γιώργο Μουλόπουλο, στο γραφείο του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινότητα, με ιδιαίτερη έμφαση στον καθαρισμό του ρέματος της Βολίμης.
Επιπλέον, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των κατοίκων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή.
Η συνάντηση αυτή υπογραμμίζει τη συνεχή συνεργασία των τοπικών αρχών για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την προώθηση έργων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας.
Σχετικά Άρθρα
- 30 Ιουνίου | Αλλαγή ώρας -Στις 5.00 το απόγευμα η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής Τρίπολης
- Εγκαίνια στην πλατεία Μπασιάκου!
- Δράσεις καταπολέμησης κουνουπιών στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (εικόνες)
- ΝΔ | Κεφαλογιάννη, Κατσαφάδος, Παπαθανάσης, Χατζηδάκης και Κυρανάκης έρχονται στην Αρκαδία
- Κώστας Τζιούμης: «Αλλάζουμε την εικόνα της πόλης μας με εκτεταμένα έργα ασφαλτόστρωσης» (εικόνες)






