Οι κενές θέσεις των επαγγελματιών πωλητών στις λαϊκές αγορές Τρίπολης, Άστρους, Μεγαλόπολης και Λεωνιδίου!
Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη γνωστοποιήθηκαν οι κενές θέσεις των επαγγελματιών πωλητών στις λαϊκές αγορές των Δήμων της Π.Ε. Αρκαδίας, εκτός από τις λαϊκές αγορές που λειτουργούν στο Δήμο Γορτυνίας, ανά είδος άδειας και ημέρα λειτουργίας των λαϊκών αγορών.
Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι ο Δήμος Γορτυνίας για τις λαϊκές αγορές που λειτουργούν στη Δ.Ε. Δημητσάνας και Λαγκαδίων δεν έχει αποστείλει στην υπηρεσία μας τα στοιχεία που όφειλε.
έχουν ως εξής:
Σχετικά Άρθρα
- Τρίπολη | Διακοπές ρεύματος την Κυριακή (18.1.2026)
- Κοπή πίτας ΔΕΕΠ Αρκαδίας με ενότητα και αισιοδοξία | Βλάσης: «Πάμε για τρεις τετραετίες» – Το μήνυμα του Γρηγόρη Δημητριάδη (vd)
- Τοπικό ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Τα αποτελέσματα του Σαββάτου σε Α' και Β΄ΕΠΣΑ
- Σημαντική νίκη για το Λεωνίδιο στο μπάσκετ - Στην 7η θέση της βαθμολογίας στην Α1 ΕΣΚΑΚ
- Χορωδία "Ορφέας" Τρίπολης | Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές






