Βλάσης: "Ένα εμβληματικό κτίριο που θεμελιώθηκε το 1914, το Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης, παραδόθηκε ανακαινισμένο κι αναβαθμισμένο"
Σε ανάρτησή του, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, σημειώνει .. "Ένα εμβληματικό κτίριο που θεμελιώθηκε το 1914, το Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης, ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας, παραδόθηκε σήμερα ανακαινισμένο κι αναβαθμισμένο, αποδεικνύοντας στην πράξη τη σημασία που δίνουμε στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας αλλά και στην διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Παρόντες - μεταξύ άλλων - στην τελετή παρουσίασης ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης και ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας."
Σχετικά Άρθρα
- Γενική Συνέλευση ΠΕΔ | Προσλήψεις, πόρους και χρηματοδοτικά εργαλεία ζήτησαν οι Δήμοι της Αρκαδίας
- Τα στοιχεία για τη μεταφορά μαθητών ΑμεΑ στην Αρκαδία - "Δεν υπάρχουν παράπονα" είπε ο Λαμπρόπουλος - Καλύτερο σχεδιασμό ζητά η αντιπολίτευση
- Συνελήφθη πατέρας που έδωσε φωτοβολίδα στο ανήλικο παιδί του στο Παναθηναϊκός - Asteras AKTOR
- Σμυρνιώτης για Σπιτάκια Ανακύκλωσης: «Έγιναν όλες οι νόμιμες ενέργειες – Εκδόθηκε προσωρινή διαταγή που παγώνει κάθε αξίωση»
- Ο Πήγασος ταξιδεύει στην περιοχή της Πρεβέζης για να αντιμετωπίσει την ΑΕ Καναλακίου
1 σχόλιο
-
Τον Γατσόπουλο τον ρωτήσατε;





