Ο ΣΑΟΟ για την εκλογή της Μαίρης Δέδε ως επίκουρης καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΟΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΩΣ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ Μ. ΔΕΔΕ
Η οικογένεια του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για την εκλογή, παμψηφεί, του εκλεκτού μέλους της Μαίρης Δέδε ως επίκουρης καθηγήτριας στον τομέα της Ενδοδοντίας της Οδοντιατρική Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η αγαπητή Μαίρη είναι θυγατέρα των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου μας Βούλας Παπαγεωργάκη και Νίκου Δέδε, ο οποίος διατέλεσε και πρόεδρος του ΣΑΟΟ.
Σπούδασε αρχικά στo Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατόπιν στo Πανεπιστήμιο της Δρέσδης στη Γερμανία, από το οποίο απέκτησε το διδακτορικό της.
Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας και της ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Και εις ανώτερα!!
Σχετικά Άρθρα
- Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας
- Πότε θα είναι κλειστά τα γραφεία της Μητρόπολης στην Τρίπολη
- Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2026 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας - Οι ενστάσεις της αντιπολίτευσης και οι απαντήσεις Καμπύλη (vd)
- Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Καστάνιτσα (εικόνες - βίντεο)
- Παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις, έσπασε το μπλόκο στον Κοσμά - Το ψήφισμα που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας






