Το γλέντι του 3ου Σώματος Προσκόπων Τρίπολης για τη γιορτή του Αγίου Ευθυμίου (εικόνες - βίντεο)
Το 3ο Σώμα Προσκόπων της Τρίπολης πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής (19/01) το καθιερωμένο προσκοπικό γλέντι στο εξωκλήσι του Αγίου Ευθυμίου που εορτάζει αύριο Δευτέρα (20/01).
Στη «ζεστή» αίθουσα που βρίσκεται δίπλα στο εκκλησάκι, παρουσία έδωσαν μέλη της οικογένειας των προσκόπων, καθώς επίσης και αρκετοί φίλοι του προσκοπικού κινήματος σε ένα πολύ όμορφη γλέντι, το οποίο πλαισιώθηκε με ζωντανή μουσική, εκλεκτούς μεζέδες και μια μοναδική ατμόσφαιρα, που μόνο οι Πρόσκοποι Τρίπολης ξέρουν να δημιουργούν!
Σε ότι αφορά τη ζωντανή μουσική δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η εξαιρετική ορχήστρα με τη Βάνα Αγγελοπούλου στην κιθάρα και το τραγούδι, τον Μπάμπη Κυπριωτάκη στο μπουζούκι και τον Σταύρο Μπούζιο στα πλήκτρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το γλέντι στο εξωκλήσι του Αγίου Ευθυμίου τελέστηκε Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, ενώ αύριο το πρωί και ώρα 07:00 θα τελεστεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Για τα καθιερωμένο προσκοπικό γλέντι ο κ. Γιάννης Παπαγεωργάκης σε δηλώσεις που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο γλέντι αποτελεί μεταξύ άλλων ευκαιρία να βρεθούν οι πρόσκοποι για πρώτη φορά μαζί τη νέα χρονιά. Παράλληλα ανέφερε ότι οι πρόσκοποι της Τρίπολης έχουν φυσικά στόχο και το 2025 να συμμετάσχουν σε κάθε δυνατή δράση και για όσο φυσικά ο κόσμος τους στηρίζει.
ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΣ.
Σχετικά Άρθρα
- Νεαρός χορευτής έκλεψε την παράσταση με λεβεντιά στο πασχαλινό γλέντι της Τρίπολης (vd)
- Πάσχα στην Τρίπολη | Η πλατεία Άρεως μετατράπηκε σε μια μεγάλη αγκαλιά! (εικόνες)
- Δευτέρα του Πάσχα στην Αγία Τριάδα στο Σέχι
- Κορινθία | Ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο 19χρονου και τραυματίστηκε στο μάτι 24χρονος από «σαΐτα»
- Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τον Ιούνιο στο Νεοχώρι!






