Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Υπαπαντή του Σωτήρος στην Επισκοπή Τεγέας (εικόνες)
Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Υπαπαντή του Σωτήρος στην Επισκοπή.
"Με μεγάλη χαρά παρευρεθήκαμε στη Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής για τον εορτασμό της Υπαπαντής του Σωτήρος, μιας από τις σημαντικότερες εορτές της Χριστιανοσύνης.
Πλήθος κόσμου τίμησε την ημέρα με την παρουσία του, συμμετέχοντας στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, την οποία συνόδευσε η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, δημιουργώντας μια κατανυκτική και εορταστική ατμόσφαιρα" σημείωσε σε ανάρτησή της η Αντιδήμαρχος, Ελένη Καρούντζου.

Σχετικά Άρθρα
- Ο Δημήτρης Κωστόγιαννης στη ΔΡΤ | Η μη υποψηφιότητα στον Δικηγορικό, το δεύτερο κτίριο πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, το εφετείο και οι φυλακές
- Νέες θέσεις εργασίας στον δήμο Μεγαλόπολης
- Οι Tigers για τη δολοφονία οπαδού στη Χαλκίδα: "Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ενέργεια τυφλής βίας"
- Καθημερινά (πλην Τρίτης) προσβάσιμοι ο Πύργος της Λεβένταινας και ο ναός Αγίου Νικολάου στην Καρύταινα
- Παράλιο Άστρος | Δεύτερη παράταση για τα έργα στην οδό "Καλλίτση"





