ΑΕΚ Τρίπολης και Πανπροσφυγική Ένωση για πρώτη φορά έκοψαν μαζί την βασιλόπιτα τους! (εικόνες)
Σε μια υψηλής συμβολικής αξίας κίνηση για τα σωματεία της πόλης μας, προχώρησαν τα Διοικητικά Συμβούλια δύο ιστορικών συλλόγων, που ιδρύθηκαν από Έλληνες παλιννοστούντες της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922 και εγκαταστάθηκαν στη συνοικία Φιλικών, την Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας και την ΑΕΚ Τρίπολης.
Για πρώτη φορά από την ίδρυσή τους, οι διοικήσεις των δύο συλλόγων ένωσαν τις δυνάμεις τους, διοργανώνοντας μια ξεχωριστή εκδήλωση. Σε αυτό το ιστορικό αντάμωμα, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων συναντήθηκαν, αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία των συλλόγων τους και ιδιαίτερα για εκείνους με κοινή καταγωγή, ενώ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μελλοντικές κοινές δράσεις. Η βραδιά κορυφώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, επισφραγίζοντας τη νέα αυτή συνεργασία.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους των συλλόγων μας για τη στήριξή τους, που αποτελεί πολύτιμη συμβολή στην επίτευξη των στόχων μας!
ΤΑ ΔΣ





Σχετικά Άρθρα
- Ιδρυτική γενική συνέλευση δημοτικού συμβουλίου Νέων Τρίπολης
- Αστέρας - ΠΑΟ | Στο γήπεδο θα μπουν ΜΟΝΟ όσοι φίλαθλοι είχαν αγοράσει εισιτήριο σε έναν από τους δύο τελευταίους εντός έδρας αγώνες!
- Παράσταση διαμαρτυρίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο από κατοίκους της Τεγέας και του Κορυθίου για τις ανεμογεννήτριες!
- Εορτασμός της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στη Μεγαλόπολη
- Ο Τσακαλίδης να μείνει σπίτι του να «ξεκουραστεί» για λίγο καιρό, μετά από το «σφαγείο» σε βάρος του Αστέρα






