Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τους υποψηφίους Δημάρχους που θα στηρίξει στην Αρκαδία ανακοίνωσε το ΚΚΕ (vd)!

Τους υποψηφίους Δημάρχους που θα στηρίξει στην Αρκαδία ανακοίνωσε το ΚΚΕ (vd)!

Σε εκδήλωση του ΚΚΕ, το απόγευμα της Δευτέρας, στο Εργατικό Κέντρο ,ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι τους οποίους θα στηρίξει το ΚΚΕ στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα είναι ξανά ο Νίκος Γόντικας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ο Βαγγέλης Γούργαρης.

Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης θα είναι ο 56χρονος καθηγητής, μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Νικολάου.

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης θα είναι ο 53χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ Μεγαλόπολης Πάνος Λαμπρόπουλος (την προηγούμενη φορά το ΚΚΕ είχε στηρίξει τον Κώστα Παγανό).

Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας θα είναι πάλι ο Γιάννης Φράγκος  ο οποίος είναι 62 ετών, συνταξιούχος, μέλος της ΤΕ ΚΚΕ Αρκαδίας και δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας θα είναι ξανά ο Τάκης Αδάμης που είναι 43 χρονών, οικοδόμος, μέλος του Σωματείου Οικοδόμων, μέλος της διοίκησης του ΕΚΑ, Δημοτικός σύμβουλος Βόρειας Κυνουρίας και μέλος της ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας θα είναι Νίκος Χείλαρης ο οποίος είναι 55 ετών, αυτοαπασχολούμενος, σε οικοδομική επιχείρηση, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Γοενών και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λεωνιδίου και στέλεχος του ΚΚΕ (την προηγούμενη φορά το ΚΚΕ είχε στηρίξει τον Γιάννη Ρουσάλη).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...