Βλάσης από την Τρίπολη: "Το Υπουργείο Παιδείας στέκεται δίπλα σε κάθε ενήλικα, ο οποίος επιλέγει το δρόμο της γνώσης"

Σε ανάρτησή του, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Βλάσης, αναφέρει ...
Από την χθεσινή μου παρουσία στην ιδιαιτέρως αξιόλογη ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το έργο και η αξία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας στην Τρίπολη», την οποία διοργάνωσε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο.
Η εκδήλωση ανέδειξε τη σημασία της δια βίου μάθησης ως εργαλείο κοινωνικής αλλαγής και προσωπικής εξέλιξης.
Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού στέκεται δίπλα σε κάθε ενήλικα, ο οποίος επιλέγει το δρόμο της γνώσης και γι’αυτό στηρίζουμε τον θεσμό αυτών των σχολείων με όλες μας τις δυνάμεις.
Tags:
Κώστας Βλάσης,Σχετικά Άρθρα
- Χορευτικά στην Αρκαδία | Όλες οι εκδηλώσεις (ανανεώνεται)
- Νικολάου για τις πλημμύρες σε Ζευγολατιό και Νεοχώρι: "Οι κάτοικοι έχουν κουραστεί να ζουν με τον φόβο. Το αντιπλημμυρικό έργο είναι αναγκαιότητα"
- Πλημμύρες ... ξανά στο Ζευγολατιό Αρκαδίας (εικόνες)
- Στη Ζάτουνα ο πρώην Επιτετραμμένος στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα, Ισμάτ Σαμπρί - Ήταν στενός φίλος του Μίκη!
- LIVE | Eγκαίνια Ψηφιακού Εικονικού Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, τιμή στον Κώστα Γαβρά και συναυλία!