Νέα διοίκηση ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Πάρνωνας - Πρόεδρος ο Δολιανίτης

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Πάρνωνας Α.Ε. ΟΤΑ» ανακοινώνει την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και εν συνεχεία της συνεδρίασης συγκρότησης σε σώμα.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
- Πρόεδρος: Εμμανουήλ Δολιανίτης, Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
- Αντιπρόεδρος: Δήμος Βέρδος, Δήμαρχος Ευρώτα
- Μέλη:
- Γεώργιος Καμπύλης , Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας
- Χρήστος Λαμπρόπουλος, Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Πελοποννήσου
- Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, Αναπληρωτής Δημάρχου Μονεμβασίας
- Σπυρίδων Φλώρος, Πρόεδρος ΕΔΠ LEADER
- Μαρίνης Μπερέτσος, Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας
Καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου ως Εκτελεστικού μέλους μεταξύ των μελών του ανατέθηκαν στον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας Μαρίνη Μπερέτσο.
Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις του προσωπικού, οι θέσεις των Διευθυντικών στελεχών και εγκρίθηκε εκ νέου το Οργανόγραμμα της Εταιρείας.
Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Πάρνωνας Α.Ε., με εμπειρία δεκαετιών στον σχεδιασμό και την υλοποίηση αναπτυξιακών παρεμβάσεων, συνεχίζει να αποτελεί βασικό αναπτυξιακό εργαλείο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Πελοπόννησο.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλείται να συνεχίσει και να ενισχύσει το πολυσχιδές έργο του Οργανισμού, με στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, της κοινωνικής συνοχής και της τοπικής καινοτομίας στους Δήμους της Ανατολικής Πελοποννήσου και ευρύτερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σεβασμό στο περιβάλλον, την πολιτιστική κληρονομιά και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.
Η νέα διοίκηση δεσμεύεται να συνεχίσει με συνέπεια και στρατηγικό προσανατολισμό τη συνεργασία με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους παραγωγικούς φορείς και τις τοπικές κοινωνίες, για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που προσφέρονται μέσα από εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Νίκος Δένδιας θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην επέτειο της Απελευθέρωσης της Τρίπολης
- Δακοκτονία | Έναρξη ψεκασμών σε Δολιανά, Χάραδρο, Σαπουνακαίικα, Μελιγού, Πέρα Μέλανα και Πούλιθρα
- Με αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου συναντήθηκε η νέα διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου
- Κώστας Τζιούμης: “Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση με τη νέα Διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου"
- Τον Οκτώβριο ο 7ος Μαινάλιος Δρόμος
4 σχόλια
-
Συνήθως σε αυτές τις Εταιρείες υπάρχουν ζημιές . Εδώ έχουμε κέρδη ?
-
απαντηση για το που πανε τα κερδη των αναπτυξιακων υπάρχει ;;;;;; μάλλον δεν βολεύει κανέναν η ΕΡΩΤΗΣΗ . ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ
-
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ
-
Οι αναπτυξιακές εταιρειες σιγουρα ειναι εργαλεία που βοηθούν την τοπική αυτοδοικηση . Εχω μια απορία βέβαια και όποιος γνωρίζει με ενημερώνει. τα στελέχη προφανως πληρώνονται όπως όλοι οι εργαζόμενοι με τον μήνα και τη θέση που κατέχουν. Τα κέρδη της εταιρείας που πάνε ??? Στούς Δήμους, στους μετόχους, στο Δημόσιο, στα μέλη του ΔΣ !!! Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ? Για παράδειγμα παίρνει η αναπτυξιακή μια μελέτη που κάνει 5000 ευρώ. ο μελετητης που θα κάνει τη μελέτη πληρώνεται με 2000 ευρώ τα υπόλοιπα 3000 ευρώ που πάνε. σε ποιο ταμείο ? καλοπροαίρετα ρωτάω και με ειλικρίνεια. ευχαριστώ για την όποια απάντηση