Νικόλας Γιαννακόπουλος: "Απογοήτευση με την υποβάθμιση της Αρκαδίας - Δεν υπάρχει πλάνο - Πρόταση για Σχολή Υπαξιωματικών στην 124 ΠΒΕ"
Ο πολιτευτής Αρκαδίας Νίκος Γιαννακόπουλος, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και εξέφρασε την απογοήτευσή του για την πορεία της Αρκαδίας, που –όπως είπε– έχει υποβαθμιστεί και «δεν πραγματοποιείται τίποτα ουσιαστικό».
Διευκρίνισε ότι πλέον δεν συμμετέχει στις διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας, ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση «όχι κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά των ορφανών του Σημίτη».
Αναφερόμενος στη Μεγαλόπολη, σημείωσε πως παρά τις υποσχέσεις, τα τελευταία έξι χρόνια δεν έχει υλοποιηθεί καμία σημαντική παρέμβαση.
Επέκρινε τη συνεχή αποδυνάμωση της Τρίπολης, με τη μεταφορά υπηρεσιών και τη σχεδιαζόμενη μετατροπή της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης σε Κέντρο Εκπαίδευσης Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών. Πρότεινε αντ’ αυτού να παραμείνει Κέντρο Εκπαίδευσης, φιλοξενώντας τη Σχολή Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Τόνισε ότι στην Αρκαδία λείπει στρατηγικός σχεδιασμός και ενιαία διεκδίκηση, ενώ αναφέρθηκε και στην εγκατάλειψη του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου, το οποίο χαρακτήρισε «κομμάτι της ιστορίας και της ανάπτυξης της περιοχής».
Κλείνοντας, εξέφρασε ανησυχία για τη μείωση του πληθυσμού στην Αρκαδία, καλώντας την Αυτοδιοίκηση και τους πολίτες να ενεργήσουν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου.
Σχετικά Άρθρα
- Η "Ενωμένη Ρωμηοσύνη" οργανώνει μονοήμερη πνευματική εξόρμηση σε ιερά προσκυνήματα της Αττικής
- Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών για το βανδαλισμό της προτομής Πλουμπίδη: "Πρωτοφανές περιστατικό για το χωριό μας, έχει την καταδίκη όλων μας"
- Η Παγγορτυνιακή ζητά άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών - "Αδράνεια και αδιαφορία για την Εθνική Οδό Τρίπολης - Πύργου"
- Μαθητές από τη Μεγαλόπολη και την Τρίπολη γιόρτασαν την Ημέρα της Ευρώπης (εικόνες)
- Μάκαρης - Φαράντος | "SOS για τα Λαγκάδια: Η Αρκαδία δεν μπορεί να περιμένει άλλο!"
2 σχόλια
-
Αντε φάει καμμιά Ζαμπονοτυροπιτα ρε μόσχο του Πετράν.
-
Ουστ ρε βοϊδοκεφαλή που περιφέρεσαι κιόλας δεξιά κι αριστερά ως παράγοντας. Μου γίνατε όλοι οι πουθενάδες νοματαίοι, λες και μετράει η γνώμη σας. Καρπαζοεισπράκτορα του Κούλη και της ΝΔ. Δεν έχεις βάλει ακόμα μυαλό. Πόσες φάπες πρέπει να φας για να χαμπαριάσεις;






