Γέμισε με νερό το ποτάμι στην Παναγίτσα - Ο προβληματισμός και τα ερωτηματικά
Επιτέλους, το ποτάμι έχει νερό, όπως και η πηγή μας, ο Μπαλτσάκος.
Αν όμως παρατηρήσουμε προσεκτικά, θα δούμε κάτι που προκαλεί σοβαρό προβληματισμό και πολλά ερωτηματικά. Από χθές , όταν ο Ξεριάς κατέβασε νερό, παρακολουθούμε εκατοντάδες κυβικά να εισέρχονται στην πηγή και να χάνονται, αφού το στόμιό της τα απορροφά.
Οι αντλήσεις χωρίς κανένα μέτρο, η έλλειψη συντήρησης της τάφρου που οδηγεί τα νερά στον φυσικό αποδέκτη, η λειτουργία του έργου ως αποξηραντικού και πολλές ακόμη λανθασμένες — μέχρι και παράνομες — πρακτικές έχουν οδηγήσει στις εικόνες αυτές.
Ο Θεός «πάντα εν σοφία εποίησε», αλλά ο άνθρωπος αποφάσισε να βάλει το χέρι του…
Tags:
Παναγίτσα,Σχετικά Άρθρα
- Νεοχώρι Γορτυνίας | Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Δημακόπουλος διαψεύδει τον Δήμαρχο: "Το νερό του αντλιοστασίου προορίζεται για ύδρευση και όχι για άρδευση"
- Α' ΕΠΣΑ | Το πρόγραμμα για play off και play out
- Μουσική επένδυση του ντοκιμαντέρ «Daniel» του Παύλου Βησσαρίου από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης
- Γορτυνία - Ένταση για τις ζημιές από την κακοκαιρία στη συνεδρίαση λογοδοσίας | Κούλης: "Είσαστε απόντες" - Μέγας: "Δεν μπορεί να μην φταίει ποτέ κάνεις"
- Απαντήσεις στη Βουλή για τις φυλακές Μεγαλόπολης | "Θα δημιουργηθούν 300 θέσεις εργασίας με πρόβλεψη εντοπιότητας"! (vd)
1 σχόλιο
-
Δεν θα ασχοληθεί με το θέμα κανείς αμα αφορούσε καμιά πλατεία με μάρμαρα κάτι πιασάρικο μωρέ θα έτρεχαν για φωτογραφίες και δηλώσεις






