Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας – Όλο το πρόγραμμα για το τριήμερο!

Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας – Όλο το πρόγραμμα για το τριήμερο!
Το «Καλημέρα Αρκαδία» παρουσιάζει σήμερα το πλήρες πρόγραμμα όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων οι οποίες έχουν προγραμματιστεί από το Σάββατο μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα.
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σάββατο 1 Μαρτίου- Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού ( 12μμ- 2μμ). Συνδιοργάνωση από το Δήμο Τρίπολης ,το 3ο Σύστημα Προσκόπων ,το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Συμμετέχουν ομάδες παιδιών Δημοτικών - Γυμνασίων . Σημείο αφετηρίας και λήξης η Πλατεία Πετρινού. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!
Σάββατο 1 Μαρτίου- Αποκριάτικη σατιρική παρέλαση στο Κακούρι (Έναρξη στις 4μμ) - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ 1.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
Σάββατο 1 Μαρτίου -Ο Δήμος Τρίπολης χορεύει αποκριάτικα-Έλα και εσύ να χορέψουμε μαζί ! ( 8μμ- 10μμ). Στην Πλατεία Πετρινού επαγγελματίες χορευτές και χορεύτριες θα μας περιμένουν για να λικνιστούμε μαζί τους σε ρυθμούς latin , zumba, και σε κάθε αποκριάτικο ξέφρενο χορό.
Κυριακή 2 Μαρτίου – Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση! (Έναρξη στις 3.30 μμ). Συγκέντρωση των πληρωμάτων στην Πλατεία Αγ. Βασιλείου στις 2.30μ.μ. Διαδρομή από Τάσου Σεχιώτη και τερματισμός παρέλασης στην Πλατεία Άρεως.
Δευτέρα 3 Μαρτίου : Κούλουμα στο γήπεδο της Κάρτσοβας. Με παραδοσιακό σαρακοστιανό γεύμα, μουσική, χορό και πέταγμα χαρταετού.

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Μέλανα   Σάββατο 1 Μαρτίου, ώρα 8:00 μ.μ :Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων με χορό, τραγούδι, μεζέδες, κρασί και αποκριάτικη διάθεση, στο Πνευματικό Κέντρο Μελάνων
Λεωνίδιο Κυριακή 2 Μαρτίου, ώρα 5:00 μ.μ :Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το Μετόχι στις 5:00 και θα καταλήξει στην Πλατεία 25ης Μαρτίου όπου θα ακολουθήσει γλέντι με χορό, κολιούρες και κρασί
Τυρός Κυριακή 2 Μαρτίου, ώρα 5:30 μ.μ :Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το ποτάμι του «Βάλτου» και διασχίζοντας την παραλιακή οδό θα καταλήξει στην Πλατεία Αγ. Μαρίνας όπου θα γίνει ο Παραδοσιακός Τσακώνικος Γάμος
Πούλιθρα Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου, ώρα 11:00 π.μ :Η Τ.Κ. Πουλίθρων θα γιορτάσει τα Κούλουμα, προσφέροντας σαρακοστιανά εδέσματα και άφθονο κρασί, στην παραλία Πουλίθρων.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σάββατο 1 Μαρτίου, «ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΤΟ “CARNIVAL EXPRESS” ΣΤΗ ΧΩΡΑ
Σάββατο 1 Μαρτίου, «ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ»: Ώρα 8.00 μ.μ., στην σκεπαστή   πλατεία Πολυβίου.
Κυριακή 2 Μαρτίου, «ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ»:Ώρα 3.30 μ.μ., στη Μεγαλόπολη.
Κυριακή 2 Μαρτίου, «ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΘΙΜΟΥ ΑΝΑΜΜΑΤΟΣ ΦΩΤΙΑΣ»:Ώρα 7.30 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία Καρύταινας.
Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου, «ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΔΥΡΡΑΧΙ »: Ώρα 11.00 π.μ.
 
ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
 
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2014
 
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
 
1891133 783503235011045 801886829 n

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...