Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Life’s Good - Οι «3citizens» αποκαλύπτουν μυστικά για το τραγούδι της Τρίπολης! (vd)

Life’s Good - Οι «3citizens» αποκαλύπτουν μυστικά για το τραγούδι της Τρίπολης! (vd)
Πρώτο παραμένει το τραγούδι της Τρίπολης στο διαγωνισμό Life’s Good! Τίτλος του τραγουδιού «Είναι η πόλη μαγική» από τους 3citizens!
Στις 27 Μαρτίου ξεκινά ο τελικός με τις 12 καλύτερες συμμετοχές. Ο τελικός νικητής θα προκύψει περίπου στο τέλος Απριλίου, όπως αναφέρει ο Αστέριος Χαρίτος που έχει τη σύνθεση και την ενορχήστρωση του τραγουδιού, ενώ ερμηνεύει το τραγούδι μαζί με τον Κωνσταντίνο Σπίγγο.
Η στιχουργός Γιώτα Μιχαλακοπούλου μίλησε για το πώς «γεννήθηκε» το τραγούδι της Τρίπολης, λέγοντας ότι αρχικά άκουσαν τη μελωδία σε ένα πιάνο και από εκεί πήρε την έμπνευση για να γράψει τους στίχους!
Στο βίντεο μιλά και ο Σωτήρης Σταματάκος που είναι στην προώθηση του τραγουδιού.

Σύνθεση-Ενορχήστρωση: Αστέριος Χαρίτος Στίχοι: Γιώτα Μιχαλακοπούλου Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Σπίγγος – Αστέριος Χαρίτος Προώθηση Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη Σωτήρης Σταματάκος Πηνελόπη Μαρκοπούλου Παναγιώτης Μακρής Εύα Νικολού Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά τους: Διεύθυνση Παραγωγής: Επτάφθογγο Διευθύνων: Χρήστος Σιακωτός Μουσικοί Μπάσο-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ιωάννης Βούκλιζας Κιθάρα-Μίξη: Κωνσταντίνος Μπουλούγαρης Drums: Σταύρος Αλεξόπουλος Videoclip Art Photos: Γιάννης Αλειφερόπουλος Οπερατέρ: Αλέξανδρος Γαλάνης Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Βάκρος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...